LORDE a lansat „MOOD RING”, cea mai recentă piesă de pe viitorul ei material discografic „Solar Power”, al treilea album de studio, care va fi lansat vineri, 20 august. Piesa vine alături de un videoclip muzical epic cu Lorde în rolul principal.

Urmăriți videoclipul pentru „Mood Ring”: https://www.youtube.com/watch?v=P103bWMdvtA

Despre piesa, Lorde a declarat: „Aceasta este o melodie de care sunt foarte încântată, pentru mine este atât de distractivă. Evident, când am făcut acest album, am făcut research în cultura anilor ’60, Flower Child. Am vrut să înțeleg viața simplă, comună, renunțând la societate și încercând să încep din nou. Asta a rezonat cu adevărat când am scris acest album.
Un lucru care mi s-a întâmplat, ca o paralelă majoră între acel timp și timpul nostru, este cultura noastră de wellness și cultura noastră de spiritualitate, pseudo-spiritualitate, wellness, pseudo-wellness. Lucruri precum mâncarea, diete vegane macro-biotice sau arderea salviei, păstrarea cristalelor, citirea cărților de tarot sau horoscopului tău. Toate acestea erau lucruri în care se bălăceau pe atunci și pe care eu și prietenele mele le-am încercat şi astăzi. Deci, aceasta este un fel de privire extrem de satirică la toate aceste vibrații.

Piesa este cea mai recentă privire asupra a ceea ce se va simți întregul univers al Solar Power. O sărbătoare a lumii naturale, albumul include 12 piese și este produs de Jack Antonoff, cu care Lorde a colaborat la materialul „Melodrama”.

În special, pentru a onora lumea naturală, artista prezintă albumul într-un format unic de acest fel. Un Music Box ecologic va fi disponibil pentru cumpărare în locul unui CD. Această ofertă inovatoare va conține unele dintre acele extrase speciale pe care fanii le-ar putea primi în mod normal într-un pachet CD, cum ar fi conținut vizual, note scrise de mână, fotografii exclusive și un card de descărcare. Cardul va oferi cumpărătorilor o descărcare de înaltă calitate a muzicii, două piese bonus exclusive și acces la câteva surprize speciale pe parcurs.

Despre conceptul materialului, Lorde a povestit: „M-am hotărât la începutul procesului de realizare a acestui album că doream să creez și o alternativă la CD, prietenoasă cu mediul înconjurător. Am vrut ca acest produs Music Box să fie similar ca dimensiune, formă și preț cu un CD, să fie ceva care să se deosebească și care să fie dedicat naturii în evoluție”.

Solar Power Tracklist:

1. The Path
2. Solar Power
3. California
4. Stoned at the Nail Salon
5. Fallen Fruit
6. Secrets From a Girl (Who’s Seen It All)
7. The Man with the Axe
8. Dominoes
9. Big Star
10. Leader of a New Regime
11. Mood Ring
12. Oceanic Feeling

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.