Vertical Entertainment distribuitorul filmului Miami Bici aduce publicului din România o nouă producție de film românesc. 

Filmul „Dirijorul Tăcerilor” spune o poveste inspirată din fapte reale, ale cărei începuturi se regăsesc în perioada interbelică și continuă până în zilele noastre. Este povestea a trei generații care trebuie să lupte pentru a-și salva căminul. Casa în care locuiesc urmează a fi demolată pentru a face loc unor clădiri de birouri și, împreună cu locatarii săi, este victima unui șir de abuzuri ducând la abandonuri, trădări și destine destrămate într-o Românie confuză și tensionată.

Produs de Stage Expert, în coproducție cu Abis Studio, Asociația Culturală Promissum, BBS cu spirijinul Centrului Național al Cinematografiei, filmul „Dirijorul Tăcerilor”, în regia lui Ovidiu Georgescu, după un scenariu de Ovidiu Georgescu și Theo Herghelegiu, îi are în distribuție pe Vlad Zamfirescu, Dana Vulc, Ovidiu Ghiniță, Cristina Deleanu, Ioana Mărcoiu, Victor Țepeanu, Adrian Titieni, András Demeter, Dragoș Stemate, Andrei Aradits, Maia Morgenstern, Costina Cheyrouze. Din echipa de producție a filmului mai fac parte: Petru Mărgineanu muzica, Silviu Stavilă imaginea, Theodora Penciu montaj, Ioan Iacoban sunet, Mihai Dorobanțu și Ștefan Caragiu scenografia, Raymond Manu și Ovidiu Georgescu producători.

Filmul „Dirijorul Tăcerilor” va avea premiera în cinematografele din România pe data de 8 octombrie 2021.

Trailerele filmului sunt disponibile aici:
Teaser 1https://youtu.be/oSck4ByMqls
Teaser 2https://youtu.be/v7Pl36J3VZ8
Trailerhttps://youtu.be/ZfnfyxHHYrg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.