• Netflix confirmă următorii actori pentru distribuția The Witcher: Blood Origin:

 

Mirren Mack (The Nest) în rolul lui Merwyn

Lenny Henry (seria Lord of the Rings) în rolul lui Balor

Jacob Collins Levy (Young Wallander) în rolul lui Eredin

Lizzie Annis în rolul lui Zacaré

Huw Novelli (The Capture) în rolul lui Callan “Brother Death”

Francesca Mills (Harlots) în rolul lui Meldof

Amy Murray în rolul lui Fenrik

Nathaniel Curtis (It’s a Sin) în rolul lui Brían

Zach Wyatt (Karen Pirie) în rolul lui Syndril

Dylan Moran (Black Books) în rolul lui Uthrok One-Nut

 

  • Sarah O’Gorman (Cursed, The Last Kingdom) va regiza episoadele 101,104 și 106, iar Vicky Jewson (Close, Born of War) va regiza episoadele 102, 103 și 105.

 

  • Sinopsis:
    Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

 

  • Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului Netflix The Witcher.
  • Distribuția menționată mai sus se va alătura lui Laurence O’Fuarain (Fjall), Sophia Brown (Éile) și Michelle Yeoh (Scían).
  • Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich și Matt O’Toole sunt producători executivi.
  • Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.

 

  • Blood Origin a început filmările în august.

 

 

  • Biografii:

 

Mirren Mack

Mirren este cel mai bine cunoscută pentru The Nest de la BBC 1, scris de Nicole Taylor (Wild Rose, Three Girls) și pentru Sex Education  de la Netflix.

 

Lenny Henry

Lenny Henry este comedian de la vârsta de 16 ani. A crescut de la a fi o vedetă cult la televiziunea pentru copii, la a deveni unul dintre cei mai cunoscuți comedieni din Marea Britanie, precum și scriitor, filantrop și actor premiat. În ultimii ani, Lenny a jucat în The Comedy of Errors la The National, Fences la Teatrul Duchess, The Resistible Rise of Arturo Ui la Donmar Warehouse și King Hedley II la Theatre Royal Stratford East. Printre creditele de pe ecran ale lui Lenny se numără Broadchurch, The Syndicate, The Long Song și filmul biografic Danny and The Human Zoo. Compania de producție a lui Lenny, Douglas Road, a obținut succes în parteneriat cu Burning Bright în documentarul recent aclamat The Commonwealth Kid și are o serie de alte programe în curs de desfășurare. În calitate de cofondator al Comic Relief, Lenny a fost încântat să anunțe anul acesta că publicul britanic a donat peste 1 miliard de lire sterline Comic Relief în ultimii 30 de ani. Lenny este un puternic avocat al diversității, folosindu-și vocea pentru a susține discuții pe această temă în întreaga lume. El este administrator al Teatrului Național din februarie 2016 și a primit distincția de Cavaler în 2015 pentru serviciile dramatice și de caritate. În 2018, BBC a transmis The Lenny Henry Birthday Show, privind înapoi la cariera lui Lenny pentru a comemora 60 de ani. În toamna anului 2019, Faber a publicat memoriile lui Lenny, Who am I again, în jurul căruia a scris un spectacol live care a făcut un turneu în Marea Britanie timp de două luni.

 

În 2020, s-au înregistrat alte comisioane de cărți, cu un memoriu de urmărire în curs, două cărți pe tema diversității și o serie de cărți pentru copii publicate prin Pan Macmillan. Lenny va scrie, de asemenea, propriul său serial de dramă TV până în 2021 și tocmai a fost anunțat că va juca în viitoarea adaptare a Amazon a Lord of the Rings.

 

Jacob Collins Levy 

Jacob Collins-Levy poate fi văzut în prezent în thriller-ul Scandi-noir Netflix, Young Wallander, în care joacă rolul principalului antagonist (Karl-Axel Munck). A jucat într-un rol minunat alături de George McKay în filmul lui Justin Kurzel The True History Of The Ned Kelly Gang, precum și un rol grozav de guest star (Lord Byron) în Doctor Who în 2020.

 

O altă performanță recentă include un rol principal de invitat fantastic și hilar în serialul de comedie Pure de la Channel 4, precum și rolul principal (Henry VII) alături de Jodie Comer în seria Starz The White Princess.

 

Zach Wyatt

Zach Wyatt și-a făcut debutul în scenă profesională la Hampstead, în I And You, alături de Maisie Williams și de atunci a jucat roluri principale la The Young Vic și Globe. El a fost numit una dintre cele 10 fețe de teatru de urmărit în 2019.

 

Pe ecran, Zach a apărut în rolul lui Jimi Hendrix în seria Sky Arts Urban Myths: Hendrix & Handel și va fi urmărit în rol principal în Karen Pirie pentru ITV și World Productions (Line of Duty / The Bodyguard).

 

Lizzie Annis

Lizzie a absolvit Oxford School of Drama în 2020, iar The Witcher: Blood Origin va fi debutul profesional al lui Lizzie.

 

Huw Novelli

Huw Novelli este un actor galez care a lucrat mult în film și TV. Printre creditele sale de pe ecran se numără Snow Spider (BBC), The Capture (BBC), The Watcher in the Woods (Lifetime) și Ordinary Lies (BBC).

 

Debutând pe scena profesională la vârsta de doisprezece ani, Huw a continuat să călătorească în lume cu producții scenice și a făcut un turneu extensiv în Regatul Unit, jucând roluri precum „Hamlet”, „Torvald Helmer”, „Macbeth” și „Dracula”. .

 

Francesca Mills

Francesca este cunoscută mai ales pentru interpretarea lui Cherry Dorrington în Harlots (A Hulu Original) și Earthy Mangold în Worzel Gummidge (BBC). Cel mai recent, Francesca a lucrat alături de Danny Boyle la Pistol al lui FX.

 

Alte credite de televiziune includ: Jack and the Beanstalk: After Ever After (Sky), Dr. Seuss ‘The Grinch Musical (NBC).

 

Creditele pentru teatrul includ: All of Us (National Theatre), Malory Towers (Wise Children), The American Clock (The Old Vic Theatre), A Midsummer Night’s Dream (Sheffield Crucible), Two Noble Kinsmen (Shakespeare’s Globe), Pity (Royal Court), A Tale Of Two Cities (Regent’s Park), Cyrano de Bergerac (Northern Broadsides / UK Tour), A Pacifist’s Guide to War on Cancer (National Theatre / Complicite), The Government Inspector (Birmingham Rep / turneu în UK), Peter Pan (Wimbledon) și See How They Run (turneu Marea Britanie)

 

Francesca a fost nominalizată în 2017 la Premiul Ian Charleston pentru interpretarea sa în The Government Inspector (Birmingham Rep).

 

Francesca s-a format la Academia de Arte Teatrale.

 

Amy Murray

Amy a absolvit BA Performance în BSL și engleza la Royal Conservatoire of Scotland, în 2021.

 

Printre filmele de scurt metraj se numără: Cold On Earth în rolul Hanna (Royal Conservatoire of Scotland), Outcast în rolul Rough Sleeper (Royal Conservatoire of Scotland), Carolina în rolul Carolina (On The Verge Virtual Festival) și Family Secret în rolul Louise (Royal Conservatoire of Scotland).

 

Printre creditele de teatru se numără: The Coat în rolul Katina (Theater Whilst Training), The Assumption în rolul Molls (Theater Whilst Training), Glory on Earth în rolul Mary Queen of Scots (Theater Whilst Training), TANYA un nou musical ca BSL Performer (Theater Whilst Training), The Gashlycrumb Tinies în rolul Gracie (Theater Whilst Training), Sonder în rolul Tami (Theatre Whilst Training), august: Osage County în rolul Barbara (Theatre Whilst Training), I Am Going To Tell You About My Life (Glasgow International) și Talking Hands as Herself (The Storytelling Village Centre).

 

Nathanial Curtis

Actorul britanic Nathaniel Curtis a fost catapultat în case de pe tot globul, în rolul lui Ash Mukherjee în spectacolul de desfășurare al lui Russell T. Davie pentru Channel 4 / HBO It’s A Sin în 2021. Seria de succes înfățișează viețile unui grup de bărbați gay și prietenii lor care au trăit în timpul expunerii Marii Britanii la criza HIV / SIDA din anii 1980. Rolling Stone a numit spectacolul „un cocktail de ingrediente neîntrerupt, dar sentimental, cade perfect” și a obținut recenzii de 5* peste tot, precum The Telegraph, The Guardian, Empire și NME

 

Dylan Moran

Dylan Moran este un comedian, actor și scriitor care, în 1996, a devenit cel mai tânăr câștigător al Premiului Perrier. Black Books, sitcom-ul de succes al Channel 4 pe care l-a co-scris și în care a jucat, a câștigat două BAFTA și, de atunci, a câștigat numeroase premii și distincții pentru munca sa de televiziune și spectacolele live. În calitate de comedian, Moran a făcut turnee în lume de multe ori, dar lucrează mult și în film. Spectacolele sale alături de Simon Pegg în Shaun of the Dead și Run Fatboy Run au fost urmate de A Film With Me In It și Calvary.

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.