Unul dintre cele mai asteptate filme al lunii august, „Eliberează-l pe Guy”, a demarat în forță  în cinematografele din România. Comedia a înregistrat  în primul weekend de lansare în România încasări record de peste 500,000 lei, fiind cel mai de succes debut din premierele cinematografice din weekendul 13-15 august.

 

Filmul  a avut un debut foarte bun  în Statele Unite, îndreptându-se la o deschidere estimată la 26 de milioane de dolari. În plus, actorul Ryan Reynolds și regizorul Shawn Levy au anunțat acum două zile că Disney vrea o continuare a producției.

 

Cu Ryan Reynolds în rolul protagonistului Guy, filmul este regizat de Shawn Levy, fiind bazat pe un scenariu semnat de Matt Lieberman și Zak Penn, filmul se transforma treptat într-o poveste despre alegeri, curaj, prietenie, umanitate și ce înseamnă să te găsești pe tine într-o lume care vrea să te conformezi.

 

“Rar se întâmplă să primești un scenariu și să găsești un personaj atât de bine definit, iar asta mi-a plăcut la nebunie”, spune Ryan Reynolds.

 

Scenariul filmului “Free Guy / Eliberează-l pe Guy” cuprinde, în egală măsură acțiune, umor și emoție, fiind cumva atemporal si relevant, într-un fel surprinzător.  “Încă de la început, filmul este o meditație despre liberul arbitru. Suntem nevoiți să acceptăm viața așa cum este ea, sau putem să rupem matricea și să schimbăm lumea din jurul nostru? Când m-am gândit prima dată la acest film, acum șase ani, n-am putut anticipa cât de profetică va fi această temă”, spune Matt Lieberman, autorul scenariului original.

 

Deși lumea în care trăiește protagonistul din „Eliberează-l pe Guy” este creată într-un joc video, adevărurile transmise în film sunt universale, crede regizorul. “Este un film despre o schimbare de perspectivă și mentalitate după care tânjim cu toții. E genul acela de schimbare când începi să crezi că viața ta are mult mai multe de oferit decât până acum. Și atunci îți spui că poate viața nu e ceva ce ți se întâmplă, ci ceva ce poți defini și scrie singur și, desigur, rescrie pe parcurs. Cred că aceasta este o aspirație universal valabilă”, afirmă regizorul Shawn Levy.

 

“Free Guy / Eliberează-l pe Guy” este distribuit în România de Forum Film și a avut premiera în data de 13 august 2021 în formatele 2D, 3D și IMAX.

 

TRAILER:

https://www.youtube.com/watch?v=b5HAGHE-21k&t=1s

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.