Romanian House Mafia anunță un nou remake alături de Kacpi și Nalani. De această dată, piesa care are parte de un rework fresh este “Lean On”, faimosul single internațional lansat în 2015 de către Major azer, DJ Snake și MØ.

Nalani, una dintre cele mai tinere și fresh artiste din echipa Global Records, a debutat în lumea muzicii odată cu lansarea cover-ului „Toxic”, celebrul hit semnat Britney Spears. La scurt timp, artista a lansat primul său single, „Târziu”, piesă ce s-a bucurat de un feedback extrem de bun din partea publicului. Totodată, Nalani a bifat o colaborare internațională alături de Runtree pentru „Higher”, piesă ce a intrat în scurt timp în playlist-urile Radio Zet și RMF, două dintre cele mai cunoscute și apreciate radiouri din Polonia.

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.