Primul câștigător de la „Românii au talent” revine în atenția fanilor cu o nouă piesă și un nou videoclip. Melodia se numește „Merg pe mare” și Adrian Țuțu a povestit ce a mai făcut în utima perioadă și cum au decurs filmările pentru acest proiect.

Tânărul de 29 de ani este zilele acestea carantinat pentru că fost în Grecia la filmările videoclipului și această a fost declarată zona roșie în timp ce se află acolo și nu era vaccinat. „Până să mă întâlnesc cu prietenul meu Vasilis care deținea majoritatea yacht-urilor din Thasos era să fim izolați 9 ore pe un vas de croazieră pe care ne-am urcat. Și asta pentru că vorbisem cu cel ce le deținea el neînțelegând ce vrem să facem. Ne-a pus la dispoziție vasul dar cu încă 60 de turiști iar asta ne-a dat peste cap și ne-a mai ținut 2 zile în Grecia. Lucru care ne-a băgat în carantină pentru că de pe 1 august Grecia a intrat în cod roșu”, ne-a spus Țuțu. „În ultimii ani am tot lucrat la visul meu să pot ajunge independent. Mi-am dorit un studio profesional unde să îmi pot face muzică exact așa cum vreau eu și cu ajutorul lui Dumnezeu astăzi am tot ce mi-am dorit. Nu m-am oprit la studio pentru că am vrut să fiu independent cu totul și am reușit să îmi iau și aparatură necesară pentru realizarea clipurilor și pozelor pentru a avea un pachet complet. Au fost multe care m-au tras în jos dar nu m-am oprit și când mulți au crezut că nu mai pot face nimic eu am știut că am investit mult în mine în a mă dezvoltă mental și toată investiția asta astăzi începe să dea roade.

Pentru tot ce am acum am muncit din greu  acesta fiind motivul dispariției mele din mediul online din ultimii ani dar nu regret o secunta pentru că astăzi simt că trăiesc un vis am tot ce mi-am dorit și fac tot ce îmi doresc asta pentru mine este adevărată fericirie! Tot de aici pleacă și piesă “Merg pe MARE” o piesă care nu te lasă să rămâi jos o piesă care te ridică și îți da puterea să mergi mai departe și în loc să te lași înnecat să înveți să mergi pe mare. În toată această perioada mi-am făcut mulți prieteni în țară cât și în străînătate lucru care mă ajută în fiecare zi și pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor prietenilor mei care au luat parte la realizarea acestui proiect Mulțumesc Mike pentru buggie, Vasilis pentru Yacht, celor de la “La Scala” pentru suport și tuturor oamenilor care m-au susținut necondiționat! Țîn să mai anunț că mai am multe proiecte deja pregătite și multe idei pe care sunt gata să le pun în practică pentru că acum nu mă mai ține nimic pe loc! #multadragoste”, a mai spus solistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.