Seria remake-urilor semnate de Romanian House Mafia continuă cu „Smoking Nirvana”. Lansată​ de INNA în 2017 sub numele „Nirvana”, piesa s-a bucurat de rezultate foarte bune, atât în țară, cât și în afară, fiind unul dintre cele mai ascultate single-uri ale artistei.

Remake-ul „Smoking Nivana” dă​ un refresh piesei originale prin elementele de producție folosite, ​ oferind pasionaților de muzică dance un nou banger.

Cu o experiență​ de peste opt ani în industria muzicală, Ricii Lompeurs este un proiect care s-a făcut remarcat prin intermediul producțiilor originale​ dar și prin intermediul remix-urilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Pe lângă​ activitatea de producător, artistul din spatele proiectului este pasionat și de DJing, fiind nelipsit de la evenimente și petreceri.

 

 

Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.