După ce ne-a cucerit inimile cu un statement despre iubire, Amour este „Razna” în cel mai nou clip al său și totul se datorează iubirii. „Și noaptea umblu razna, razna/ Sunt nebun după tine” sunt versurile prin care Amour își declară sentimentele și recunoaște că dragostea este cea care l-a prins în mrejele sale. Cu un sound fresh și compus de către Shift, Kastha John, Horace și Adi Cristescu, „Razna” este un single ce îți captivează atenția de la primele acorduri cu povestea muzicală în care artistul are rolul principal, iar clipul în regia lui Silviu Mîndroc completează prin imagini bold tot ce își dorește Amour să transmită.

„«Razna» este o piesă de vară, iar asemeni primului meu single, «Buzele», este compusă de prietenii și echipa lui Shift. Piesa păstrează într-o oarecare măsură tema primului single, iubirea neîmplinită, însă dacă la «Buzele» mesajul piesei gravita în jurul iertării greșelilor, la «Razna» este mai complicat pentru că, apare și respingerea, așa zisul «friend-zone». «Razna» este o melodie fresh de vară în care eu am foarte mare încredere, special creată pentru toată lumea care simte iubire, dragoste, empatie față de cineva și nu se limitează”, povestește artistul.

Amour și-a descoperit pasiunea pentru muzică de mic, iar de la șase ani a început să urmeze cursuri de canto, pian, dans și mișcare scenică. De-a lungul timpului a participat la nenumărate festivaluri și concursuri de muzică naționale și a urcat pe scena Sălii Palatului unde a cântat alături de artiști renumiți în cadrul mai multor evenimente internaționale. Mai mult decât atât, Amour a jucat în filmul românesc „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” lansat în 2012, ce a putut fi urmărit pe marile ecrane din cinema, iar în 2016 a fost prezentatorul știrilor pentru copii la un post de televiziune timp de un an.  La vârstă de 17 ani, Amour lansează primul single din cariera sa, „Buzele”, o piesă senzuală cu un sound cool, despre recunoaștere și despre asumare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.