Ultimul sezon al serialului Lucifer are premiera pe 10 septembrie, doar pe Netflix.

 

 

 

Despre Lucifer:

Plictisit și nefericit să tot fie Lordul Infernului, Lucifer își abandonează regatul pentru superba și sclipitoarea nebunie a Los Angelesului, unde deschide un club de noapte și formează o legătură cu un detectiv de la omucideri.

 

Acesta este ultimul sezon al serialului Lucifer. Pe bune de data asta. Diavolul însuși aproape a devenit Dumnezeu. Dar oare de ce ezită? Dacă lumea lipsită de Dumnezeu începe să se destrame, cum va reacționa Lucifer? Vino alături de noi pentru a ne lua rămas-bun de la Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella și Dan. Va fi un moment dulce-amărui, așa că nu-ți uita batista!

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 209 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.