Vara este anotimpul perfect pentru iubiri intense si trezirea unor pasiuni nebanuite in interiorul sufletelor noastre. Iar noua piesa a lui Andrew Dum, „Wicked Game”, vine cu o interpretare de-a dreptul speciala, datorita vocii lui Aurelian Temisan.

 

Update al piesei din 1989, care a devenit cunoscuta odata cu introducerea sa intr-un film de-al lui David Lynch, „Wicked Game” nu surprinde doar prin aducerea acestui clasic in zilele noastre; alaturi de notele fresh, avem parte si de o colaborare surprinzatoare, precum cea cu Aurelian Temisan. Chiar daca nu este prima dintre cei doi artisti, „Wicked Game” are un vibe aparte, dat, cel mai probabil, de subiectul si intensitatea sentimentelor traite in versuri.

 

Iar, cum lucrurile clasice nu sunt menite sa piara niciodata, suntem bucurosi ca avem ocazia de a prezenta si noilor generatii piese care au facut inconjurul unei lumi pe care ei inca nu avusesera ocazia sa o vada si sa o cunoasca.

 

 

„Echilibrul iti da acea stare de fericire. Asta imi doresc sa transmit si eu prin piesele pe care le produc. Si pentru ca aveam nevoie de acel echilibru am inceput o colaborare pe cat de surprinzatoare, pe atat de fresh cu o voce consacrata – Aurelian Temisan. Prima piesa „Mammy Blue” este acel release care surprinde placut si pentru care publicul simte o energie aparte, iar de data aceasta venim cu o noua piesa emblema, un reworked a ceea ce este „Wicked Game”. Invita la boem, la trezirea pasiunilor, dar mai ales la acea stare de fericire pe care doar dragostea o ofera. Este cadoul pe care il oferim publicului in aceste vremuri incerte.”, spune Andrew Dum.

 

“Am descoperit, alaturi de Andrew Dum, o alta metoda de a reda oamenilor melodii deja cunoscute. E un nou public ascultator, care imi place si care continua sa ma implineasca artistic. De cand pasiunile si dorintele noastre s-au unit, mi-e clar ca vor iesi multe lucruri pozitive si calitative din aceasta prietenie muzicala, asa ca iata-ne, deja, la o a doua colaborare a noastra. “Wicked Game” este una din melodiile simbol ale anilor ’90, iar eu continui sa ma bucur ca pot fi puntea de legatura intre melodiile mai vechi si aceste beat-uri atat de actuale. Vazand impactul primei noastre colaborari la melodia “Mammy Blue”, la putin timp, venim cu cea de-a doua piesa iconica. Continuam!”, adauga Aurelian Temisan.

 

Andrew Dum este un talent in ascensiune pe scena muzicii dance, avand un portofoliu extins, plin de creativitate. Imbinarea noului cu elemente autentice i-au adus lui Andrew o apreciere enorma din partea publicului, mereu incantat de noile sale creatii. A fost primul DJ roman care a avut propriul turneu national, denumit X Tour, iar in ultimii ani a fost o prezenta constanta la marile festivaluri de muzica din tara.

 

Aurelian Temisan, una dintre cele mai iubite voci masculine din Romania, reprezinta imaginea omului complex ce isi face remarcata prezenta, in tot ceea ce face, prin eleganta, pasiunea si sufletul pe care il depune.
Cu o voce greu de confundat, debutand ca si cantaret de muzica usoara, pe scena festivalului Mamaia in 1989, si-a depasit „zona de confort”, devenind astazi un artist polivalent ce jongleaza usor cu “palaria” de actor, jurat al indragitului show de televiziune „Te Cunosc de Undeva”, sot, tata si, nu in ultimul rand OM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.