“The Walls Are Way Too Thin”, noul EP al lui Holly, va fi lansat pe 5 noiembrie 2021. Astazi, 6 august, artista a impartasit lumii piesa “Please Don’t Just Leave Me Yet”, in colaborare cu Matty Healy din trupa The 1975.
Holly s-a intalnit cu Matty in mijlocul pandemiei, iar dorinta artistei de socializare a dus la inregistrarea acestei piese. Humberstone s-a imaginat plecand spre mare, lasand in urma agitatia orasului, simtindu-se singura si pierduta. Impreuna cu Healy si Rob Milton, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai cantaretei, a transpus aceste sentimente universale in “Please Don’t Just Leave Me Yet”.

Holly a declarat ca piesa este despre dorinta ca cineva sa mai ramana 5 minute in plus, pentru ca durerea despartirii va fi mult prea mare. Piesa este foarte mult inspirata de tot ceea ce s-a intamplat anul trecut in timpul lockdown-ului, cand oamenii au fost total lipsiti de socializare.

Noul EP, “The Walls Are Way Too Thin”, este urmatorul material dupa proiectul de debut, “Falling Asleep At The Wheel”, care a fost foarte apreciat de critici. Holly a fost anuntata ca Ivor Novello Rising Star Nominee, a fost numita BBC Sound of 2021, Apple’s Up Next Artist, VEVO DSCVR’s Artists To Watch 2021. Totodata, Jimmy Kimmel, James Corden, Triple J, The Sunday Times, NME (5*), The Guardian, i-D, ELLE si Billboard au fost incantati de noua artista.
Humberstone spune desre EP ca este despre momentul in care te simti pierdut si iti pui tot felul de intrebari despre viata ta, atat de pierdut incat trebuie sa te regasesti din nou. Acest lucru intamplandu-se cand Holly s-a mutat in Liverpool si apoi in Londra.
Tanara artista va sustine 27 de concerte in Europa si America de Nord, dintre care 17 show-uri sunt sold out. Turneul va incepe pe 6 august si se va termina pe 19 iunie 2022.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PleaseDontLeaveJustYetPR
The Walls Are Way Too Thin Tracklist
1. Haunted House
2. The Walls Are Way Too Thin
3. Please Don’t Leave Just Yet
4. Thursday
5. Scarlett
6. Friendly Fire

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.