Dacă în luna iubirii, Pyroblast a lansat „o noaptE în Anglia”, o piesă pentru toți cei care au inimile frânte și își doresc să găsească o portiță înapoi în trecut, trupa revine cu o nouă poveste muzicală: „la fEreastra ta”.

„Melodia asta a ieșit dintr-o întâmplare. Nu aveam în plan să facem o melodie disco-pop, asta până când ne-am întâlnit cu producătorul piesei, Andrei Tostogan, și s-a născut «la fEreastra ta». Sperăm să fie genul de melodie pe care o pui la boxă să încingi o petrecere. În ciuda poveștii și a versurilor triste, am încercat să îi dăm un ton colorat refrenului, să facem o piesă nostalgică, dar în același timp happy. Piesa este un fusion de disco, pop și rock, un mix de 3 stiluri total diferite care împreună te fac să vrei să dansezi până la epuizare”, spune Cristian Robe, solistul trupei Pyroblast.

 


Compus de către Cristian Robe alături de Mihai Ghiocel, Bogdan Tăbârca, Petru Daniel Aldea și Andrei Tostogan, „la fEreastra ta” este un single ce are la bază o poveste de despărțire și etapele de după, regretele și dorința de a o lua de la zero.

Robe Cristian, Mihai Ghiocel, Bogdan Tăbârcă și Petru Aldea sunt cei patru tineri artiști care împreună formează trupa Pyroblast. Iubesc muzica pop-rock, sunt fani Machine Gun Kelly, Mod Sun si BMTH, compun și pregătesc deja foarte multe surprize. Pyroblast a lansat primul single în urmă cu aproape cinci ani, iar de atunci au urmat piese precum „invită-Mă la dans”, „Get You Low” și „O noaptE în Anglia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.