În momentul în care spunem ”vară” ne gândim la toate aventurile de pe plajă, amintirile nou create alături de prietenii noștri și toate nebuniile pe care am reușit să le facem în doar câteva luni. Vara pare cel mai potrivit anotimp pentru a fi în mood-ul de  Livin’ la vida loca, iar noua piesă a Otiliei ne îndeamnă întocmai către acest lucru – să ne trăim cât mai intens viața, mai ales în aceste momente în care ne putem bucura de zile mai lungi și călduroase.

 

Viața poate fi frumoasă, chiar și fără a iubi pe cineva. Dragostea este doar o parte din fericirea fiecăruia dintre noi, iar cel mai sănătos este ca bucuria noastră să nu depindă de altcineva. Iar, când vara este încă în desfășurare, parcă o relație complicată nu este tocmai ceea ce ne dorim.

 

Oh Na Na este o piesă care, cu siguranță, se va potrivi vibe-ului de vară. Îmi doresc ca cei care îmi ascultă muzica să fie mereu fericiți. Să nu își pună bazele bucuriei lor într-o persoană sau într-o rutină care, într-o zi, poate dispărea.

 

 

Oh Na Na este despre fericirea de a trăi fiecare moment în cel mai intens mod, despre conceptul de livin’ la vida loca. Ceea ce nu trăim nu se mai întoarce și, de aceea, vă îndemn pe toți să vă bucurați de prezent și de ceea ce vi se oferă în fiecare zi.”, spune Otilia.

 

Otilia este una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din Europa de Est. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, ajungând pentru prima dată pe scenă alături de trupa sa “Bijue”, trupă care s-a destrămât ulterior în 2013.

 

Despărțirea a determinat-o pe Otilia să își dorească o carieră solo, prima piesă a proiectului “Otilia” fiind “Billionera”. Piesa s-a bucurat de un feedback foarte bun din partea publicului, ajungând rapid în topurile din România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Debutul de succes al Otiliei a transformat-o pe artistă într-un superstar internațional, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare, peste 30 de milioane de streamuri pe Spotify, peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și 1,5 milioane de Shazamuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.