Godottino, primul serial de teatru pentru copii din România, le dă întâlnire celor mici în zilele de 8, 18 şi 20 august, de la ora 11:00, la Teatrul Godot, din Calea Rahovei 147153.

După o premieră de succes în luna iulie a acestui an, unde cei mici au făcut cunoştintă cu Godottino, copilul geniu pasionat de robotică, şi au urmărit aventurile sale pline de suspans, alături de robotul său, creat pentru a-l ajuta cu banala curăţenie a locului de joacă, copiii s-au distrat şi alături de profesorul  trăznit şi mai puţin popular – Mazar, familia grijulie a lui Godottino, şi unchiul Dadu, cel cu care au cântat şi au dansat în timpul spectacolului.

Întâlnirea cu toate personajele pe care le-au admirat pe scenă la sesiunea de fotografii organizată la sfârşitul spectacolului, precum şi activităţile interactive pregătite pentru Family Brunch-ul din Grădina Palatului Bragadiru, au creat o experienţă culturală completă de weekend, pentru copii şi întreaga familie.

O producţie originlă a Teatrului Godot, Godottino este un proiect artistic ce îşi propune educarea prin cultură a tinerelor generații, căci „Educația nu schimbă lumea. Educația schimbă oamenii care vor schimba lumea.”

Personajul principal pe care toți cei mici îl vor îndrăgi, și cu care se vor identifica, este Godottino, un copilaș de 9 ani, a cărui pasiune pentru robotică îl va purta în aventuri haioase, dar nu lipsite de suspans, în timp ce teme actuale cu care societatea se confruntă, precum și posibilele soluționări, sunt schițate și adresate în contextul evoluției relației dintre micuțul Godottino și cei apropiați lui.

O piesă de teatru, atât pemtru copii, cât și pentru părinți, Godottino nu doar observă contextul social, ci propune soluții pentru rezolvarea unor tensiuni și situații, care pot apărea adesea, atât în mediul familial, cât și in relațiile cu prietenii, colegii și profesorii de la școală.

Subiecte precum relațiile de prietenie și sentimentele mai mult sau mai puțin pozitive asociate acestora, mediul înconjurător și sustenabilitatea, tehnologia și folosirea ei într-un context pozitiv, relația câteodată tensionată cu părinții, dar și cât este ea de importantă pentru sănătatea emoțională,  sunt doar câteva din temele ce vor fi abordate în acest serial de teatru pentru copii, recomandat celor intre 5 – 12 ani.

Cei mici vor învăța că ‚minciuna are picioare scurte’ și niciodată rezultate pozitive, vor vizita concepte importante pentru dezvoltarea și transformarea lor în adulți responsabili, dar și teme precum incluziunea, acceptarea, conștiința faptului că deciziile lor au întotdeauna consecințe, pe care trebuie să și le asume sănătos, indiferent de rezultatul mai mult sau mai puțin armonios.

Vă asşteptăm în luna august, la Stagiunea de Vară pentru Copii a Teatrului Godot, la spectacolul ’Godottino – Origini’, ce va avea loc în zilele de 8, 18 şi 20 august, de la ora 11:00,  în generoasa sală de spectacole a Palatului Bragadiru, din Calea Rahovei nr. 147-153.

Bilete pentru spectacol se pot achiziționa online, de pe site-ul Teatrului Godot.

Scenariul și regia: Gina Lazăr

Distribuție: Andrada Fuscaș, Ana Maria Pop, Andreea Șovan, Vlad Brumaru, Vlad Ionuț Popescu/ Valentin Paraschivu.

Trailer video Godottino: https://www.youtube.com/watch?v=LfK8uqztfYk

Eveniment Facebook https://www.facebook.com/events/812260059464622/

Pentru a fi la curent cu aventurile lui Godottino urmăriți-ne pe YouTube, Facebook, Instagram, TikTok.

După spectacol, vă invităm în Grădina Palatului Bragadiru pentru un Family Brunch, unde am pregătit un meniu special pentru copii, activități distractive și educative, precum şi un photo corner special, unde copiii vor putea să-l cunoască pe Godottino şi să socializeze cu toate personajele pe care le-au văzut pe scenă, în timpul spectacoului.

Partener media principal: Itsy Bitsy

 

*

Partener media: Itsy Bitsy

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.