Secretele pușcăriașilor

Din 4 august | Miercurea, de la ora 23:00

 

 

„Secretele pușcăriașilor” oferă o perspectivă fără menajamente asupra unor crime adevărate. Fiecare episod prezintă un caz celebru cu noi detalii, secrete și mărturisiri făcute de cei care au fost cel mai aproape de condamnați în spatele gratiilor: colegii de celulă, concubinii din închisoare, gardienii sau prietenii prin corespondență.

 

Noi detalii și teorii despre cele mai notorii crime sunt dezvăluite odată cu expunerea scandalurilor sexuale, trădărilor sau a secretelor șocante. Episoadele vor urmări poveștile incredibile ale deținuților Casey Anthony, Susan Smith, Drew Peterson, Chris Watts, Joyce Mitchell și Shayna Hubers.

 

 

 

 

 

Ivan Milat: Secrete îngropate

Din 17 august | Marțea, ora 22:00

 

 

La un an după moartea celui mai cunoscut criminal în serie din Australia, Ivan Milat, într-o închisoare de maximă securitate, cei mai buni criminaliști ai Australiei vrea să demonstreze că acesta a făcut mai multe victime.

Cunoscut și ca „ucigașul de autostopiști”, acesta a fost condamnat pe viață în 1996 pentru uciderea a șapte turiști și autostopiști. Moartea sa lasă alte câteva dispariții nesoluționate, în contextul în care anchetatorii au speculat că Milat are legătură cu mai multe crime raportate în zonă.  Psihologul criminalistic Tim Watson-Munro și Dr Xanthe Mallett, antropolog judiciar și criminolog, vor descoperi dovezi convingătoare la 50 de ani de la moartea primei victime a lui Ivan Milat.

 

 

Ucigași în croazieră | Sezonul 2

Din 25 august | Miercurea, de la ora 22:00

 

 

Serialul documentar „Ucigași în croaziere” revine la Crime+Investigation cu un nou sezon. Emisiunea dezvăluie unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale industriei navelor de croazieră și anume că viața celui urcat la bordul unei astfel de nave de milioane de euro este în pericol din primul moment al îmbarcării. Din 2011, peste 200 de călători, majoritatea femei, au dispărut fără urmă, lucru care a început să stârnească întrebări și să determine declanșarea unor anchete. În multe dintre cazuri, persoanele dispărute au fost declarate asasinate.

Unele crime au fost rezolvate oficial, fără a răspunde însă la toate întrebările care planează încă asupra lor, însă altele au fost tăinuite din motive greu de înțeles pentru persoanele apropiate.

Publicul Crime+Investigation va avea acces la modul în care anchetatorii și persoanele apropiate ale victimelor au scos la iveală noi probe sau au urmat diverse piste pentru a descoperi mobilul din spatele acestor crime misterioase.

 

„Ucigași în croaziere” le oferă telespectatorilor o relatare nemijlocită a luptelor cu care se confruntă familia și prietenii celor dispăruți sau asasinați și face o analiză aprofundată a fiecărui caz în parte alături de experți în domeniu. Serialul documentar include, de asemenea, reconstituiri dramatice ale evenimentelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.