Netflix a reînnoit Sweet Tooth cu un al doilea sezon, format din 8 episoade de 1 oră.

·​ ​ ​ ​ ​ ​Jim Mickle va fi producător executiv, scenarist, regizor și Showrunner pentru sezonul 2. Mickle a declarat: „A fost palpitant și încurajator să vedem modul în care oamenii din întreaga lume s-au îndrăgostit de băiatul nostru căprioară. Suntem încântați să continuăm colaborarea cu Netflix și să-i urmărim în continuare pe Gus și prietenii săi în călătoria lor extraordinară. ”

·​ ​ ​ ​ ​ ​Alături de Mickle, se vor întoarce în calitate de producatori executivi Susan Downey, Robert Downey Jr. și Amanda Burrell de la Team Downey, precum și Linda Moran. Evan Moore de la Team Downey se întoarce în calitate de producător.

·​ ​ ​ ​ ​ ​Oanh Ly (“Chilling Adventures of Sabrina”) va fi co-executive producer pentru sezonul 2.

·​ ​ ​ ​ ​ ​Sweet Tooth este produs de Team Downey în parteneriat cu Warner Bros. Television.

·​ ​ ​ ​ ​ ​Sweet Tooth este bazat de seria de benzi desenate DC de Jeff Lemire.

·​ ​ ​ ​ ​ ​Sezonul 1 al serialului Sweet Tooth a avut premiera pe 4 iunie 2021 și 60 de milioane de conturi au ales să îl urmărească în primele patru săptămâni.

·​ ​ ​ ​ ​ ​Sweet Tooth îi are în distribuție pe Christian Convery în rolul lui Gus, Nonso Anozie în rolul lui Jepperd, Adeel Akhtar în rolul Dr. Singh,​ Will Forte în rolul Richard, Stefania LaVie Owen în rolul Bear, Dania Ramirez în rolul Aimee Eden, Aliza Vellani în rolul Rani Singh și Neil Sandilands îl va juca pe General Abbot; cu James Brolin în calitate de narator.​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Sinopsis: Cu zece ani în urmă, „Marea Prăbușire” a creat haos în lume și a condus la apariția misterioasă a hibrizilor, copii pe jumătate om, pe jumătate animal. Neștiind sigur dacă hibrizii sunt cauza sau rezultatul virusului, cei mai mulți oameni îi vânează și se tem de ei. După zece ani petrecuți în pădurea izolată pe care o consideră căminul său, Gus, un băiat hibrid pe jumătate cerb, se împrietenește pe neașteptate cu un călător singuratic pe nume Jepperd (Nonso Anozie). Cei doi pornesc împreună într-o aventură extraordinară prin ceea ce a mai rămas din America, în căutarea răspunsurilor legate de originile lui Gus, de trecutul lui Jepperd și de adevăratul sens al cuvântului „acasă”. În povestea lor apar aliați și dușmani neașteptați, iar Gus ajunge să afle curând că lumea atrăgătoare și periculoasă de dincolo de pădurea lui este mult mai complexă decât și-ar fi putut închipui vreodată. Bazat pe seria de reviste de benzi desenate de la DC semnată de Jeff Lemire, SWEET TOOTH: UN BĂIAT CU CORNIȚE îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey, Jr., Susan Downey, Amanda Burrell și Linda Moran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.