Prima TV și producătorii emisiunii Starea nației le-au pregătit telespectatorilor o surpriză în august. O lună întreagă de emisiune, de luni până joi, de la ora 22.30, la Prima TV. Același format, care folosește uneltele umorului pentru a taxa derapajele din societate și pentru a dezvolta spiritul critic al privitorilor, dar cu o abordare ceva mai relaxată. Ca de vacanță.

Emisiunea va fi prezentată de Ștefania Cîrcu, care s-a alăturat echipei Starea nației în urmă cu un an. Ștefania are 24 de ani, este actriță de teatru și film, a absolvit Facultatea de Științe Politice, Universitatea București, și Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, București, Arta Actorului.​ Este cunoscută în cinematografie pentru rolul din “Mia își ratează răzbunarea” (2020), pentru cel din spectacolul de teatru “Neguțătorul din Veneția” (2019), pus în scenă la Teatrul Național “I.L. Caragiale” București, dar și pentru intervențiile alături de Dragoș Pătraru din emisiunea Starea Nației.

Dragoș Pătraru a spus despre acest proiect de vacanță: ”Am mare încredere că publicul o va îndrăgi pe Ștefania din primul minut al emisiunii. Are ce-i trebuie pentru a reuși.” Întrebat cum crede că va primi publicul ideea, realizatorul Starea nației a declarat:

”Avem de-a face cu prea mult testosteron în presa românească. Iar cotele misoginismului sunt îngrijorătoare, cum se întâmplă și-n politică, unde câte o femeie e promovată ici-colo, doar ca să dea bine.”

Despre ideea proiectului, Pătraru a adăugat: ”Sigur, nu inventăm noi apa caldă. Am văzut modelul ăsta făcut cu mare succes la americani. Jon Stewart, la The Daily Show, îi lăsa la pupitru în vacanțe pe oamenii din echipa lui. I-am văzut crescând așa pe John Oliver, pe Samantha Bee, pe Steven Colbert, pe Trevor Noah, care a și rămas până la urmă să facă emisiunea. Am vrut să facem asta în fiecare an, dar până acum nu am găsit partenerii care să-și asume alături de noi investiția în oameni tineri. Și pentru asta le mulțumesc celor de la Prima TV, care au înțeles că lucrurile bune necesită nu doar bani, ci și răbdare și multă muncă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.