Vara asta vine cu weekend-uri caniculare fără număr, cu SPF în cantități generoase, dar și cu noi producții originale Netflix de urmărit în bătaia ventilatorului. Astfel, dacă vrei să te răcorești cu o seară de filme & seriale fresh alături de cei dragi, îți recomandăm să începi cu: Vivo, o aventură muzicală animată ilustrată muzical cu piese semnate de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer și creator al musicalurilor Hamilton și In the Heights; Sweet Girl, un film de acțiune cu Jason Momoa și Isabela Merced în rolurile principale, unde dorința de răzbunare conduce la o întâlnire nimicitoare; The Witcher: Nightmare of the Wolf, o poveste anime ce extinde universul The Witcher, unde facem cunoștință cu trecutul vânătorilor de monștri și mentorul lui Geralt, Vesemir, un tânăr vânător neînfricat.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Control Z: Sezonul 2, Brand New Cherry Flavor, Gone for Good, Valeria: Sezonul 2, The Defeated, The Chair, Post Mortem: No One Dies in Skarnes, Nevertheless, Sparking Joy, The Swarm, The Kissing Booth 3, Beckett, Out of my league, He’s All That, Pray Away, Untold, Oggy Oggy, Shaman King, Chocolat, Munich, Memoirs of a Geisha, The Good Shepherd și multe altele.

Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

TITLURI ORIGINALE NETFLIX

TITLURILE LUNII:

Vivo

Netflix și Sony Pictures Animation, studioul căruia i se datorează Omul-Păianjen: În lumea păianjenului și apreciatul film de anul acesta Familia Mitchell împotriva roboților, prezintă Vivo, o aventură muzicală animată ilustrată muzical cu cântece absolut noi, semnate de Lin-Manuel Miranda, câștigător al premiilor Tony, Grammy și Pulitzer și creator al musicalurilor Hamilton și In the Heights.
Vivo urmărește un kinkaju cu totul special (un animăluț care trăiește în pădurile tropicale, a cărui voce îi aparține lui Miranda), care își petrece timpul cântând pentru mulțimile adunate în însuflețita piață Havana, alături de dragul său stăpân, Andrés (interpretat de Juan de Marcos de la Buena Vista Social Club). Deși nu vorbesc aceeași limbă, Vivo și Andrés formează un duo perfect, unit de dragostea comună pentru muzică. Dar, la scurt timp după ce Andrés primește o scrisoare de la celebra Marta Sandoval (interpretată de legendara Gloria Estefan, vedetă a muzicii pop latino și câștigătoare a trei premii Grammy), care îl invită pe vechiul ei partener la concertul ei de adio de la Miami în speranța că în acest fel vor relua legătura, intervine o tragedie.

Acum depinde numai de Vivo să transmită un mesaj pe care Andrés nu a reușit niciodată să-l trimită, și anume o scrisoare de dragoste către Marta, scrisă cu foarte mult timp în urmă sub forma unui cântec. Însă, pentru a ajunge pe îndepărtatele țărmuri ale orașului Miami, Vivo va fi nevoit să accepte ajutorul lui Gabi (interpretată de debutanta Ynairaly Simo), o adolescentă plină de viață, care se mișcă în propriul ei ritm neobișnuit.

| Regizat de: Kirk DeMicco
| Coregizat de: Brandon Jeffords
| Scris de: Kirk DeMicco și Quiara Alegría Hudes
| Poveste de: Peter Barsocchini și Quiara Alegría Hudes
| Produs de: Lisa Stewart, p.g.a., Michelle L.M. Wong, p.g.a., Rich Moore
| Producători executivi: Lin-Manuel Miranda, Laurence Mark, Louis Koo Tin Lok,
Alex Lacamoire
| Piese originale de: Lin-Manuel Miranda
| Cu: Lin-Manuel Miranda (Vivo), Zoe Saldaña (Rosa), Juan de Marcos (Andrés), Brian Tyree Henry (Dancarino), Michael Rooker (Lutador), Nicole Byer (Valentina), debutanta Ynairaly Simo (Gabi) și Gloria Estefan (Marta)

DIN 6 AUGUST 2021

Sweet Girl

Familist devotat, Ray Cooper (Jason Momoa) jură să aducă în fața justiției compania farmaceutică responsabilă de retragerea de pe piață a unui medicament care ar fi putut salva vieți, chiar înainte ca iubita lui soție (Adria Arjona) să moară de cancer. Însă, atunci când încercarea lui de a afla adevărul conduce la o întâlnire nimicitoare, care îi pune în pericol pe Ray și pe Rachel (Isabela Merced), fiica lui, acțiunile bărbatului se transformă într-o misiune de răzbunare, menită să apere tot ce i-a mai rămas din familie. SWEET GIRL este regizat de Brian Andrew Mendoza și îi are în rolurile principale pe Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis și Michael Raymond-James.

| Regizat de: Brian Andrew Mendoza
| Scris de: Gregg Hurwitz & Philip Eisner
| Produs de: Jeff Fierson, Brad Peyton, Jason Momoa, Brian Andrew Mendoza
| Cu: Jason Momoa, Isabela Merced, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Raza Jaffrey, Justin Bartha, Lex Scott Davis, Michael Raymond-James și Amy Brenneman

DIN 20 AUGUST 2021

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Lumea The Witcher se extinde în această poveste de origine anime: înainte de Geralt, a existat mentorul său, Vesemir – un tânăr witcher care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani. Dar când un monstru ciudat începe să terorizeze un regat măcinat din de punct de vedere politic, Vesemir se trezește într-o aventură înspăimântătoare care îl obligă să se confrunte cu demonii trecutului său.

| Regizat de: Han Kwang Il
| Scris de: Beau de Mayo
| Produs de: Beau de Mayo, Lauren Schmidt Hissrich & Han Kwang Il
| Producția animației: Studio MIR (The Legend of Korra și producția Netflix Voltron: Legendary Defender)

DIN 23 AUGUST 2021

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

3 AUGUST 2021

Pray Away – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Pray Away: Consecințele unei mișcări religioase

Supraviețuitori și foști lideri ai mișcării „terapiei de conversie” vorbesc despre efectele sale nocive pentru comunitatea LGBTQ și persistența lor devastatoare.

Shiny_Flakes: The Teenage Drug Lord – DOCUMENTAR NETFLIX Titlu localizat: Shiny_Flakes: Baronul adolescent al drogurilor

Max S. dezvăluie cum a construit un imperiu al drogurilor din propria cameră în adolescență, inspirând serialul „Cum să vinzi droguri online (rapid)”.

Top Secret UFO Projects: Declassified – SERIAL NETFLIX Titlu localizat: OZN: Proiecte strict secrete

Deși mărturiile legate de întâlnirile cu extratereștri au fost multă vreme respinse, mulți cred că existența OZN-urilor nu este numai o posibilitate, ci o certitudine.

4 AUGUST 2021

76 – FILM NETFLIX

Când soțul ei este acuzat că ar fi luat parte la o tentativă de puci militar, o femeie însărcinată îl ajută să-și demonstreze nevinovăția. Inspirat din evenimente reale.

Car Masters: Rust to Riches: Season 3 – SERIAL NETFLIX Titlu localizat: Restauratorii: De la rugină la glorie: Sezonul 3

Pe măsură ce Gotham Garage cunoaște faima, Mark își extinde strategia dincolo de conceptul „restaurăm și schimbăm”, încercând să atragă clienți cu bani și idei mărețe.

Cocaine Cowboys: The Kings of Miami – DOCUMENTAR NETFLIX
Titlu localizat: Războiul cocainei: Regii din Miami

Doi prieteni din copilărie care nu reușesc să termine liceul ajung baroni ai drogurilor în Miami. O poveste adevărată, întinsă pe decenii, despre crima organizată.

Control Z: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Control Z: Sezonul 2

Cineva care vrea să-l răzbune pe Luis vizează elevi și profesori din cadrul liceului, iar Sofía se grăbește să dezlege un nou mister.

Cooking With Paris – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Gătește cu Paris Hilton

Paris Hilton crede că oricine știe să gătească își folosește stilul personal ca ingredient. În această emisiune culinară unică, domnesc distracția și strălucirea.

6 AUGUST 2021

Hit & Run – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Fuga după adevăr

Un bărbat care caută adevărul din spatele morții soției sale este prins într-o periculoasă rețea de secrete și intrigi care se întinde din New York până la Tel Aviv.

Navarasa – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Nouă emoții

De la amuzament la uimire, cele nouă emoții umane identificate de teoria estetică indiană sunt analizate în această antologie în serial.

The Swarm – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Lăcustele

O mamă singură crește lăcuste pentru prepararea de mâncare bogată în proteine, dar nu poate să le facă să se reproducă. Asta până când observă că sunt însetate de sânge.

8 AUGUST 2021

Love (ft. Marriage and Divorce): Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dragoste, căsătorie și divorț: Sezonul 2

Tensiunea crește atunci când femeile află despre aventurile soților și deschid discuția despre neîncrederea care le distruge căsniciile cândva fericite.

9 AUGUST 2021

SHAMAN KING – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Regele șaman

Yoh Asakura este medium și participă la un turneu care are loc o dată la 500 de ani și în care concurează cu alți șamani pentru titlul de Rege șaman.

10 AUGUST 2021

Gabby’s Dollhouse: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Casa de păpuși a lui Gabby: Sezonul 2

Urmează alte distracții pisicești! Gabby și prietenii ei din căsuța păpușilor găsesc noi căi de a învăța, a crea și a sărbători într-o lume a jocului și bucuriei.

Phil Wang: Philly Philly Wang Wang – NETFLIX COMEDY SPECIAL

Phil Wang vorbește despre bătrânețe, întâlniri, mâncăruri neobișnuite și alte lucruri care l-au preocupat. Un spectacol filmat la London Palladium.

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Povești din sport

Ce se întâmplă când sportivii își controlează poveștile? Serialul explorează momente și personalități emblematice ale sportului, aducând perspective noi și neașteptate.

11 AUGUST 2021

Bake Squad – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Echipa de cofetari

Maeștrii cofetari creează deserturi spectaculoase, bazate pe idei ingenioase și execuții de excepție. Marea provocare e să atragă clienți interesați de ele.

Misha and the Wolves – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Misha și lupii

O femeie susține că, în copilărie, ar fi reușit să scape de Holocaust și că ar fi trăit printre lupi. Dar oare cât adevăr există în această poveste ieșită din comun?

The Kissing Booth 3 – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cabina de săruturi 3

Hotărâtă să profite la maximum de ultima vară înainte de facultate, Elle își creionează marea listă de dorințe și explorează ceea ce va urma cu Noah și Lee.

12 AUGUST 2021

AlRawabi School for Girls – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Școala de fete AlRawabi

Fetele marginalizate și agresate de la prestigioasa școală de fete Al Rawabi pun la cale o serie de acțiuni periculoase pentru a se răzbuna pe asupritoarele lor.

Lokillo: Nothing’s the Same – NETFLIX COMEDY SPECIAL
Titlu localizat: Lokillo: Nimic nu mai e la fel

Lucrul de acasă, școala de acasă, spălatul pe mâini și distanțarea socială. După pandemie, comedianul Lokillo Florez stârnește hohote de râs despre viața în schimbare.

Monster Hunter: Legends of the Guild – ANIME NETFLIX
Titlu localizat: Monster Hunter: Legendele breslei vânătorilor

Într-o lume în care oameni și monștri fioroși trăiesc într-un echilibru delicat, tânărul vânător Aiden luptă să-și salveze satul pe care un dragon încearcă să-l distrugă.

Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Riverdale, sezonul 5: episoade noi

Ultimul an de liceu se apropie de sfârșit, iar Archie, Betty, Veronica și Jughead explorează dragostea, dorința și fidelitatea și au parte de și mai mult mister și haos.

13 AUGUST 2021

Beckett – FILM NETFLIX

După un accident de mașină în Grecia, Beckett, un turist american, se trezește în mijlocul unei periculoase conspirații politice și trebuie să fugă ca să scape cu viață.

Brand New Cherry Flavor – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Noua aromă de cireșe

În anii ’90, o producătoare pornește spre Hollywood pentru a-și face debutul cinematografic, dar e prinsă într-un vârtej de sex, magie, răzbunare și… pui de pisică.

Fast & Furious Spy Racers: Season 5: South Pacific – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Furios și iute: Cursa spionilor – Sezonul 5: Pacificul de Sud

Tony, sufletul familiei „Cursa spionilor”, e capturat de traficanții de arme. Echipa pornește spre Pacificul de Sud să-l salveze, sabotând și un plan de cucerire a lumii.

Gone for Good – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Dispărut fără urmă

La zece ani de la pierderea celor doi oameni pe care i-a iubit cel mai mult, un bărbat este implicat într-un nou mister halucinant atunci când iubita sa dispare brusc.

The Kingdom – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Împărăția

Un predicator controversat, candidat la prezidențialele din Argentina, urcă în sondaje după asasinarea candidatului-partener. Dar el nu e deloc atât de sfânt precum pare.

Valeria: Season 2 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Valeria: Sezonul 2

Cele patru prietene se sprijină una pe cealaltă în timp ce iau decizii care le vor afecta atât carierele, cât și viața sentimentală.

17 AUGUST 2021

Go! Go! Cory Carson: Season 5 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Tit-Tit! Matei Mașinescu: Sezonul 5

Fie că își ajută vechii prieteni, fie că își face alții noi, Matei este mereu în mișcare și gata de noile aventuri care îi apar în cale!

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Povești din sport

Ce se întâmplă când sportivii își controlează poveștile? Serialul explorează momente și personalități emblematice ale sportului, aducând perspective noi și neașteptate.

18 AUGUST 2021

Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Dennis Nilsen: Memoriile unui criminal

Criminalul britanic în serie Dennis Nilsen își povestește viața și crimele pe o serie de casete audio înfiorătoare înregistrate în închisoare.

Out of my league – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Cel mai cel

Sătulă să meargă la întâlniri cu cele mai bune prietene după ea, o tânără fermecătoare, dar bizară, cu o tulburare genetică rară, e hotărâtă să-și găsească marea iubire.

The Defeated – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Învinșii

În vara lui 1946, un polițist american sosește la Berlin pentru a ajuta la crearea unei forțe de poliție în haosul postbelic.

The Secret Diary of an Exchange Student – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Jurnalul unei studente în străinătate

Sătule de monotonie, două prietene pornesc în aventura vieții lor și pleacă la studii în străinătate. Dar vor reuși să stea departe de probleme?

19 AUGUST 2021

Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Riverdale, sezonul 5: episoade noi

Ultimul an de liceu se apropie de sfârșit, iar Archie, Betty, Veronica și Jughead explorează dragostea, dorința și fidelitatea și au parte de și mai mult mister și haos.

20 AUGUST 2021

Everything Will Be Fine – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Totul va fi bine

După ce flacăra iubirii dintre ei se stinge, doi soți creează reguli neconvenționale pentru a-și menține familia unită de dragul fiicei.

Man in Love – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un bărbat îndrăgostit

Întâlnirea cu o femeie înglodată în datorii care își îngrijește tatăl bolnav aprinde flacăra iubirii într-un recuperator cu o inimă de aur.

The Chair – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Șefa de catedră

La o universitate prestigioasă, prima femeie de culoare devenită șefă de departament se luptă cu pretențiile amețitoare ale unei catedre de limba engleză problematice.

The Loud House Movie – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Casa Loud: Filmul
Fiind copilul mijlociu și unicul băiat din marea familie Loud, Lincoln vrea să se simtă special, dar totul se schimbă când familia pleacă într-o călătorie în Scoția.

24 AUGUST 2021

Oggy Oggy – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În acest serial plin de culoare creat pentru preșcolari, Oggy este un pisoi adorabil care are parte de aventuri haioase pretutindeni, împreună cu toți prietenii lui.

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Povești din sport

Ce se întâmplă când sportivii își controlează poveștile? Serialul explorează momente și personalități emblematice ale sportului, aducând perspective noi și neașteptate.

25 AUGUST 2021

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Bob Ross: Coincidențe fericite, trădare și lăcomie

În premieră, povestea din spatele prolificului peisagist și gazdă a emisiunii „Bucuria de a picta”, Bob Ross.

Clickbait – SERIAL NETFLIX

În acest serial thriller, opt perspective oferă indicii incitante legate de identitatea autorului unei crime groaznice, comise sub influența rețelelor de socializare.

John of God: The Crimes of a Spiritual Healer – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Ioan al Domnului:

Fărădelegile unui vindecător spiritual
Pretinzând că face minuni, mediumul João Teixeira de Faria devine faimos în întreaga lume, dar abuzurile sale sunt dezvăluite de supraviețuitori și poliție.

Motel Makeover – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Moteluri vechi în straie noi
Doi întreprinzători hotelieri debutanți încearcă să își extindă imperiul renovând un motel vechi din Ontario, chiar la începutul pandemiei de COVID-19.

Open Your Eyes – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Deschide ochii

După o tragedie, o adolescentă se trezește într-un centru ce tratează pierderile de memorie, unde leagă prietenii cu alți pacienți care au trecut prin traume similare.

Post Mortem: No One Dies in Skarnes – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Nimeni nu moare în Skarnes

A revenit din morți și este însetată de sânge. Firma de pompe funebre a familiei are nevoie de mai mulți clienți. Hm, ce-ar fi dacă…

26 AUGUST 2021

EDENS ZERO – ANIME NETFLIX

Un băiat cu puterea de a controla gravitația pornește într-o aventură la bordul navei Edens Zero, sperând s-o întâlnească pe zeița spațiului, cunoscută drept Mama.

Family Reunion: Part 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Familia McKellan: Partea 4

Familia McKellan își continuă reuniunea extinsă cu mai multe hohote de râs, bucurie și magia familiei de culoare.

Riverdale: Season 5 – SERIAL NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Riverdale, sezonul 5: episoade noi

Ultimul an de liceu se apropie de sfârșit, iar Archie, Betty, Veronica și Jughead explorează dragostea, dorința și fidelitatea și au parte de și mai mult mister și haos.

27 AUGUST 2021

He’s All That – FILM NETFLIX
Titlu localizat: Un băiat minunat

O elevă, influencer pe rețelele de socializare, acceptă provocarea de a-l transforma pe cel mai puțin popular băiat din școală în regele balului de absolvire.

I Heart Arlo – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
Titlu localizat: Arlo, te iubesc

Optimistul Arlo și gașca lui pestriță de prieteni învață cum să conviețuiască într-o comunitate unde fiecare are propria concepție despre distracție.

Titletown High – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Friday Night Life

Un reality-show sportiv despre viețile membrilor echipei de fotbal de la Liceul Valdosta, pe teren și în afara lui.

29 AUGUST 2021

Nevertheless – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Cu toate acestea

Farmecul irezistibil al unui donjuan de la școala de arte atrage o cinică într-ale iubirii într-o relație de tip „prieteni cu beneficii”.

31 AUGUST 2021

Good Girls: Season 4 – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Fete cuminți: Sezonul 4

Sub privirile atente ale agenților federali, Beth, Ruby și Annie se gândesc la avantajele și riscurile muncii lor, iar Dean și Stan fac același lucru.

Sparking Joy – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Un strop de bucurie

Marie Kondo se întoarce cu un nou serial. De data asta, ea va duce lucrurile și mai departe și va curăța un întreg oraș!

Untold – DOCUMENTAR NETFLIX (episoade săptămânale)
Titlu localizat: Povești din sport

Ce se întâmplă când sportivii își controlează poveștile? Serialul explorează momente și personalități emblematice ale sportului, aducând perspective noi și neașteptate.

You Are My Spring – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Ești primăvara mea

O tânără directoare de hotel și un psihiatru, amândoi traumatizați în perioada copilăriei, formează o conexiune emoționantă după ce sunt implicați într-un caz de crimă.

ÎN CURÂND

Comedy Premium League – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Liga întâia de comedie

Patru echipe a câte patru dintre cei mai amuzanți comedieni din India se întrec în poante și ironii pentru a fi încoronați drept marii campioni ai comediei.

D.P. – SERIAL NETFLIX
Titlu localizat: Pe urmele dezertorilor

După ce un caporal excentric îl ia sub aripa lui, moralitatea unui tânăr soldat coreean este pusă la încercare când pornește pe urmele dezertorilor.

TITLURI LICENȚIATE NETFLIX

1 AUGUST 2021

 • Beetlejuice
 • Blade: Trinity
 • Chocolat
 • Constantine
 • Creed
 • Creed II
 • Horrible Bosses
 • Just Like Heaven
 • Memoirs of a Geisha
 • Munich
 • Primal Fear
 • Radioactive
 • She’s All That
 • Snakes on a Plane
 • Spy Kids
 • Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams
 • Star Trek Into Darkness
 • The Good Shepherd
 • World Trade Center
 • Young Adult

4 AUGUST 2021

 • The Dead Don’t Die
 • The Secret Life of Pets 2

15 AUGUST 2021

 • Downton Abbey: Sezoanele 1-6

16 AUGUST 2021

 • Babe
 • Dracula Untold
 • I Now Pronounce You Chuck and Larry
 • Mr. Peabody & Sherman
 • She’s Out of My League
 • The Secret Life of Pets
 • The Skeleton Key
 • Vanity Fair

17 AUGUST 2021

 • Keeping Up with the Kardashians: Season 5
 • The Souvenir

18 AUGUST 2021

 • King of Thieves

19 AUGUST 2021

 • Men in Black: International

20 AUGUST 2021

 • Fracture
 • The Rhythm Section

23 AUGUST 2021

 • Tomb Raider

25 AUGUST 2021

 • Red Riding Trilogy: Part 1: 1974
 • Red Riding Trilogy: Part 2: 1980
 • Red Riding Trilogy: Part 3: 1983
 • Touchez Pas au Grisbi

27 AUGUST 2021

 • Echo in the Canyon

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.