Romanian House Mafia ​ revine cu o nouă lansare – „Hola!”, în colaborare cu Jade Shadi și Minelli. Piesa este un remake al hit-ului din 2019 – „Mariola”, piesă ce s-a regăsit în playlist-urile tuturor iubitorilor de distracție.

Atât producția cât și linia melodică ale remake-ului au fost produse de Romanian House Mafia, Jade Shadi și Minelli.

Sublabel-ul Romanian House Mafia, a reușit să lanseze piese în colaborare cu nume cunoscute din industria muzicală românească. Lansări precum „Spend The Night” în colaborare cu Gran Error și Bastien, „Paris to London” featuring INNA, au reușit să-și facă loc în playlist-urile iubitorilor de muzică dance și deep house.

Jade Shadi reprezintă un proiect dedicat muzicii house, născut din dorința de libertate, de dans și de exprimare. Acest proiect a fost creat cu scopul de a experimenta cât mai multe zone ale muzicii house, unul dintre scopurile principale fiind acela de a inspira la rândul său alți pasionați de muzică.

Minelli este una dintre cele mai iubite artiste din portofoliul Global Records. Artista s-a făcut remarcată la nivel internațional datorită ultimei sale lansări – „Rampampam”, piesă ce s-a clasat în topurile Shazam din lume, precum: #6 în Top 200 Shazam Global, #1 în Top Shazam Dance Global, #1 în Top 200 Shazam Rusia, Belarus, Kazhakstan, Ucraina, Belgia, Bulgaria, România, Republica Moldova; #3 în Top 200 Shazam Armenia, Republica Cehă, Grecia și în multe alte țări. De asemenea, piesa a strâns peste 6 milioane de stream-uri pe Spotify și 41 milioane de vizualizări pe YouTube, având rezultate foarte bune și în topurile Airplay Radio în țări precum: Russia – #1 timp de două săptămâni, Bulgaria – #1 timp de 3 săptămâni, România – #1, Ucraina – #2, Turcia – #15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.