R3HAB, DJ-ul numărul 13 în lume, deținător al mai multor discuri de platină, împreună cu Gabry Ponte, producătorul hit-ului „Blue (Da Ba Dee)”, își unesc forțele pentru prima dată și lansează single-ul „The Portrait (Ooh La La)”. Prin unicitatea și ritmurile piesei, cei doi producători au dorit să „picteze” în detaliu imaginea unei femei frumoase și misterioase.

„Gabry a fost întotdeauna un leader al muzicii dance, iar colaborarea cu el a fost o adevărată plăcere. Ne-a luat ceva timp până​ am găsit sound-ul dorit, însă fiecare moment petrecut împreună a meritat, pentru că la final am reușit să transpunem în muzică acele senzații de încredere și mister pe care piesa ți le dă. Sper că atunci când o ascultați să reușiți să vedeți o bucățică din voi în acest „portret” audio pe care l-am pictat. Personal, abia aștept să îi dau play la unul dintre gig-urile viitoare”, a declarat R3HAB.

„M-am îndrăgostit de piesă încă de la prima ascultare! În plus, m-am gândit că este perfectă pentru prima colaborare dintre mine​ și R3HAB. Faptul că am lucrat împreună la producție a fost o experiență provocatoare, dar care m-a inspirat, în același timp. R3HAB are o viziune excelentă asupra muzicii”, a completat Gabry Ponte.

DJ-ul și producătorul olandezo-marocan, deținător al mai multor discuri de platină, Fadil El Ghoul, cunoscut sub numele de R3HAB se bucură de aprecierea comunitații dance de mai bine de zece ani. De la remixurile făcute pentru piesele cântate de Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, The Chainsmokers, Lady Gaga, la hit-uri premiate cu Discuri de Aur și Platină precum „All Around The World (La La La)” și „Lullaby,” până la colaborări sonore cu Luis Fonsi, Sean Paul, ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Smokepurpp, Dimitri Vegas & Like Mike, Astrid S, Olivia Holt, R3HAB a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați artiști​ din piață, a cărui muncă a strâns 5 miliarde​ de stream-uri până în prezent. În 2016, R3HAB a pus bazele propriului său label – CYB3RPVNK – care a reușit să strângă peste 2 miliarde de stream-uri pe toate platformele digitale. Cu fiecare colaborare și cântec lansat, R3HAB contiună să evolueze și să își diversifice sound-ul, trecând peste barierele muzicii dance prin mixul de genuri pe care îl promovează. În 2020, R3HAB a ajuns la pragul de 900M de stream-uri pe Spotify, fiind unul dintre cei mai populari artiști de pe Spotify și DJ-ul numărul 13 în lume, conform clasamentului DJ MAG Top 100.

Producător​ al celebrului hit din anii ’90 – „Blue (Da Ba Dee)”, Gabry Ponte a avut parte de o adevărată aventură în lumea muzicii, odată cu atingerea succesului alături de trupa sa, Eiffel 65. De-a lungul anilor, producătorul și DJ-ul italian a continuat să lanseze piese cu proiectul său solo, mereu în ton cu cele mai noi tendințe muzicale. În 2019 a lansat „Monster”, alături de LUM!X, piesă ce a devenit rapid un hit internațional. Colaborarea cu LUM!X a continuat și în 2020, pentru încă două piese de succes. În plus, Gabry a mai notat colaborări cu Timmy Trumpet, Galwaro și LIZOT. Cel mai recent release al său – „Thunder” (alături de LUM!X și Preziso) a urcat în fruntea clasamentelor de specialitate din Europa și a reușit să strângă peste 13M de stream-uri pe Spotify, în două luni de la lansare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.