Luni, 26 iulie, de la ora 20:00, „Nehir” (titlul original: „Baraj”), o nouă producție turcească de succes, intră în casele românilor, și va putea fi urmărită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D.

“Nehir” înfățișează, într-o manieră impresionantă, povestea de viață a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Protagonista serialului, Nehir Aksu, interpretată de frumoasa actriță turcă Biran Damla Yilmaz, a avut o copilărie extrem de dificilă. Abandonată de către părinți încă din copilărie, ea s-a confruntat cu greutățile inerente vieții din orfelinat. În adolescență, Nehir o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligență care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare, și o învață cum să supraviețuiască dar, cel mai <important>, îi va fi un adevărat mentor în tainele înșelăciunii.

Nehir și Zerrin devin, astfel, <partenere de afaceri>. Nehir va profita din plin de frumusețea ei, și va folosi acest avantaj pentru a cuceri tot mai mulți oameni bogați, influenți, iar Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete. Duo-ul funcționează fără cusur până într-o zi când Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personaj, pe care l-a cunoscut în mediul online, numit „Nazîm”. O dispută între cele două <partenere> o determină pe tânăra fată să-și schimbe viața, și încearcă să-și clădească un nou început alături de Nazîm Guney (Feyyaz Duman), bărbatul de care se simte tot mai apropiată. Lucrurile se complică mai mult atunci când Nazîm, care ascunde un trecut tulburător, se dă drept Tarîk (Burak Yoruk), un tănăr chipeș care, asemeni frumoasei Nehir, vrea doar să cucerească.

Nehir, Zerrin, Nazîm și Tarîk vor avea de înfruntat, deopotrivă, adevărul și minciuna, însă doar veridicitatea poate schimba totul, înainte că lucrurile să devină iremediabile pentru cei implicați. Ce se întâmplă, însă, într-o lume în care oamenii sunt judecați după înfățișarea lor? Va reuși, oare, iubirea adevărată să triumfe și să schimbe în bine viețile protagoniștilor?

Nu pierdeți, luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D, premiera serialului ”Nehir”, o nouă poveste de viață impresionantă care va cuceri privitorul. Noul serial va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00.

“Hercay”, final de poveste

În această seară, de la ora 20:00, îndrăgitul serial “Hercay” își ia rămas bun de la telespectatorii români. Odată cu difuzarea ultimului episod, din această seară, fanii serialului vor putea afla deznodământul poveștii de iubire dintre Reyyan și Miran, atât de greu încercați de soartă.

Cu un destin anevoios, din care nu au lipsit emoțiile puternice, suspansul, suferința, Reyyan și Miran au avut de înfruntat, din pricina neînțelegerilor dintre familiile lor, nenumărate pericole care le-au pus viețile în pericol dar, dincolo de orice, cei doi tineri au găsit iubirea, singura care le-a dat puterea să lupte neîncetat, împotriva tuturor celor care au încercat să îi dezbine.

Vor reuși oare, Reyan și Miran să-și clădească o viață liniștită împreună și o familie fericită, așa cum și-au dorit mereu, și pentru care au luptat cu atâta ardoare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.