Imediat după concertul din 29 iulie de la Arenele Romane începe VAMA Neconvențional, un turneu național – experiență al trupei în zece locații ,,altfel”.

 

După mai bine de un an de zile Vama se întoarce și se reconectează cu fanii din țară. Pentru ei, Vama Neconvențional va însemna mai mult decât muzică. Formația va concerta în locuri mai puțin obișnuite unde va crea un spațiu care să găzduiască până la ora concertului diverse activități recreative, cu implicarea comunităților locale. Spațiile concertelor vor deveni locuri prietenoase unde fanii formației și nu numai ei vor putea să-și petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu cafea de specialitate, mâncare gustoasă, cărți, târguri diverse, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse. Vama își propune astfel să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

 

Tudor Chirilă, solist VAMA: ,,În ultima vreme oamenii vor să trăiască din plin și să amestece experiențele. Și e normal după atâtea restricții, să vrei să trăiești totul. Să vrei să fii în toate locurile și să experimentezi mai multe stări la un loc. Și noi simțim nevoia asta. Și atunci ne-am zis să încercăm mai mult decât un turneu cu zece concerte, să oferim oamenilor muzica noastră în spații frumoase unde se pot crea comunități de o zi. Spații în care oamenii să se întâlnească, să se răcorească, să vorbească, să cumpere o carte, să bea o cafea bună sau să se tolănească la umbră și să nu facă nimic până la concert. Ne e dor să cântâm, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult ne e dor să vedem oamenii împreună bucurându-se de o zi cu diverse activități și să fim alături de ei. Așa că muzica noastră a devenit un pretext pentru VAMA NECONVENȚIONAL.”

 

Probele de sunet vor fi deschise (deschidem bucătăria), publicul va avea acces la ele și după probe va putea să discute cu formația despre muzică în general, despre cum începi o carieră de muzician sau tot felul de tips&tricks care să te ajute să-ți faci din pasiune meserie.

 

Membrii trupei VAMA spun că le e dor să cânte, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult le e dor să se vadă cu oamenii și, împreună, să se bucure de o zi cu diverse activități și să fie alături de ei.

 

Castelul Corvinilor din Hunedoara, Cetatea Rupea, Muzeul Astra din Sibiu, Cetatea din Oradea sau Cetatea Medievală din Târgu- Mureș sunt doar câteva dintre locurile neconvenționale în care se vor desfășura concertele din turneul național.

 

  • HUNEDOARA, SÂMBĂTĂ, 31 IULIE, CASTELUL CORVINILOR
  • ORADEA, DUMINICĂ, 01 AUGUST, CETATEA DIN ORADEA
  • TÂRGU-MUREȘ, VINERI, 06 AUGUST, CETATEA MEDIEVALA
  • RUPEA, SÂMBĂTĂ, 07 AUGUST, CETATEA RUPEA
  • TIMIȘOARA, SÂMBĂTĂ, 14 AUGUST, FABER COMMUNITY
  • SIBIU, SÂMBĂTĂ, 21 AUGUST, MUZEUL ASTRA
  • IAȘI, VINERI, 27 AUGUST, SENZORIA (ZONA DE AGREMENT CIRIC)

 

Celelalte trei locații vor fi comunicate ulterior de către organizatorii turneului. Concertul de la Sibiu, din Muzeul Astra se va transmite live, pe PRO TV Plus si Voyo.

 

Prin acest turneu, trupa VAMA își dorește să devină și un ambasador al turismului pentru România. ,,România e o țară frumoasă și poate vă ajutăm să o vedeți prin ochii noștri, ai membrilor trupei Vama și prin acest turneu neconvențional care se va desfășura în locuri minunate din țara noastră, în locuri inedite, dar și în locuri încărcate de istorie”, a mai declarat solistul trupei Vama, Tudor Chirilă.

 

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la următoarele prețuri:

– Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
– Sales: 79 lei Acces General

 

În total vor fi puse în vânzare 2000 de bilete pentru fiecare din cele 10 locații ale turneului. Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

 

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Trupa Vama este formată din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – Chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas.

Evenimentul este organizat de Agenția de Vise. Partenerii media sunt PRO TV Plus, Voyo, KISS FM și REPUBLICA, iar comunicarea este asigurată de agenția The Plan Communication. De asemenea Turneul Vama Neconvențional este prezentat de Kaufland și BCR, și este susținut de Finlandia și AQUA Carpatica.

Vama este una din trupele care s-a reinventat constant în timpul pandemiei și a produs conținut de top prin canalele de social media: Absolvirus – petrecerea online pentru absolvenții de liceu și facultate care nu au beneficiat de un banchet în 2020, VAMAFEST – primul festival digital al unei trupe din România, un maraton de muzică și educație care s-a întins pe două zile, și Vama deschide Vama – un dublu concert la apus și răsărit care s-a remarcat prin calitatea producției și direcția cinematografică, unic în peisajul muzical de streaming, cu 3200 de bilete vândute online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.