Roxen revine în atenția fanilor cu o nouă lansare, de data aceasta cu un remake al celebrului cântec „Inimă nu fi de piatră”, interpretat de către Corina Chiriac. Ideea a luat naștere odată cu videoclipul postat de Roxen pe platforma TikTok unde, în urma cover-ului făcut, a primit extrem de multe mesaje pentru a lansa o variantă întreagă a piesei.

Aprecierile fanilor nu au întârziat să apară, motiv pentru care în scurt timp s-au strâns peste un milion de vizualizări, sunetul fiind folosit de peste 50.000 de utilizatori ai platformei. Din acest punct până la a face o variantă completă a piesei a fost doar un pas. În urma mesajelor primite, Roxen a intrat în studio alături de Alex Cotoi și Irina Rimes pentru a oferi piesei un vibe nou și adaptat versiunii originale realizate de Harry Negrin și Edmond Deda. Această versiune a piesei a fost ascultată și aprobată de către moștenitorii legali ai celor doi autori.

„ „Inima” e o piesă foarte dragă mie și care are multă istorie personală în spate. Mama “m-a introdus” în genul ăsta de muzică atunci când eram mică, iar să am ocazia să o cânt în contextul Cerbul de aur, cu Corina Chiriac prezentă, a fost unul dintre cele mai importante momente din cariera mea de până acum. La finalul zilei, Inima este dedicată fanilor și tuturor oamenilor care s-au regăsit în ea, pentru că ei au făcut-o populară și m-au convins să o lansez în această versiune.”

 

Roxen este unul dintre cei mai fresh artiști ai momentului. Cu peste 500.000 de ascultători în fiecare lună pe Spotify și cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, tânăra artistă se bucură de un succes enorm. Prima ei lansare, „Ce-ți cântă dragostea”, a dominat topurile muzicale radio și TV săptămâni la rând, devenind cea mai ascultată piesă, respectiv cel mai ascultat artist al momentului. În urma rezultatelor notabile obținute încă de la începutul carierei, Roxen s-a bucurat de susținerea label-ului Warner Music pentru lansarea single-ului „How to break a heart” și pentru colaborarea cu Alexander Rybak pe piesa „Wonderland”. De asemenea, colaborarea cu DJ Project pentru piesa „Parte din Tine” se află în continuare în playlist-urile radiourilor din România, fiind prezentă în topurile de specialitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.