Așa cum ne-a obișnuit de patru veri încoace, Liviu Teodorescu ne-a pregătit LiTe Moments, o colecție de trei piese care sunt ideale pentru a te transporta în zona de relaxare și visare. Prima piesă pe care Liviu Teodorescu o lansează de pe al patrulea volum LiTe Moments se intitulează „Pe curând” și este, bineînțeles, o piesă de dragoste.

Însă, această melodie vorbește despre o dragoste ce este pe cale să apună: „Un ultim zâmbet uitat pe fața ta/ Și-o lacrimă rătăcită în urma mea/ Spunem adio, dar nu ne vom uita/ Adio și… Pe curând”. Pe ritmuri perfecte de un ultim dans lent între doi îndrăgostiți a căror drum se va bifurca, vocea inconfundabilă a lui Liviu Teodorescu ne spune o poveste de iubire fără final fericit. În plus, artistul a lăsat și un indiciu în următoarele versuri despre cum se va numi cea de-a doua piesă care urmează să fie lansată de pe LiTe Moments: „Am fost prea high de la atâta praf de stele/ Stăpân pe galaxii, dar ne-am cam pierdut prin ele”.

Piesa pop a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul piesei au fost realizate de Max Kissaru. Videoclipul, regizat de Loyal Trip Cartel, îl are în prim-plan pe Liviu Teodorescu împreună cu trupa sa, într-un decor romantic. Îmbrăcați la patru ace, artiștii interpretează piesa de-a lungul videoclipului, clip-ul putând fiind astfel interpretat drept o ultimă întâlnire înainte de momentul despărțirii, iar versurile piesei, discursul de adio, sau, mai degrabâ, de Pe curând

Referitor la LiTe Moments, Liviu Teodorescu a declarat: „Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia astept!”.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. BRUJA și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. La începutul acestui an, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul „Fluturii” și cu Manuel Riva pentru piesa „Muzele”. Cea mai recentă colaborare a lui Liviu Teodorescu este cu Amuly pentru piesa „Modestia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.