Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star. Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, finala acestui sezon Next Star fiind lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional.

 

Talent show-ul de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane peste 1.1 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 23.19, şi a condus clasamentul audienţelor la nivelul aceluiaşi public cu un rating mediu de 4.7 şi 18% cota de piaţă. Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul publicului din mediul urban, finala Next Star conducând aici topul audienţelor cu un rating mediu de 4.1 şi 17.1% cota de piaţă. Şi de această dată, poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 3.1 puncte de rating şi 13% cota de piaţă.

 

După opt ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final. Elevii şcolii Recea au emoţinat o ţară întreagă şi au demonstrat că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu şi trofeul Next Star.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 17 iulie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.