Fanii Antoniei au motive de bucurie! Artista a revenit cu o nouă piesă care se numește ”I Think I Love Him” și care te va trimite direct pe ringul de dans. Compusă de Iraida (Adelina Stîngă), Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, versuri de Adelina Stîngă și produsă de Petre Octavian Ioachim, Alex Cotoi, ”I Think I Love Him” este o piesă de dragoste cu un sound fresh, susținut de vocea recognoscibilă a Antoniei și interpretarea șoptită și sexy.

ANTONIA a filmat un videoclip de imagine pentru ”I Think I Love Him” în regia lui Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru “Marabou”, “Greșesc”, ”Amya” și multe altele. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video e formată din Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

”Încă de la prima ascultare, mi-am spus că ”I Think I Love Him” este piesa potrivită de lansat în această perioadă de vară, o piesă care te duce cu gândul la distracție, petreceri. Îmi era dor ca una dintre următoarele mele lansări să fie o piesă în mood-ul meu preferat: party și sexy. Le mulțumesc Iraidei, lui Achi și lui Alex Cotoi, dar și lui Khaled Mokhtar pentru videoclip”, a spus ANTONIA.

Pentru ANTONIA, vara a început oficial cu piesa ”Îmi placi tu”, lansată cu videoclip oficial, colorat și plin de energie.

ANTONIA – Îmi placi tu

https://www.youtube.com/watch?v=-HUXp9gyMmU

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese: ”Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și funny, ”Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache. 

”Taifun” a fost lansată și în limba engleză și bulgară cu Toto H.

ANTONIA x Yoss Bones – Dinero

https://www.youtube.com/watch?v=y4ZC0TbphDM&feature=youtu.be

ANTONIA – Taifun

https://youtu.be/iHiwABfJBJQ

ANTONIA x ToTo H – Typhoon

https://www.youtube.com/watch?v=kSkqtmYUhK8

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.