Alexa Dragu e pusă pe treabă! După ce a debutat cu trei piese, „Sub efectul tău”, „Nu mă las”, și „Mă întorc la mine”, lansate în interval de o lună, Alexa Dragu rupe firul narativ anterior și lansează piesa „Haos”. Ritmată și captivantă, „Haos” este o piesă pop, a cărei versuri au fost scrise de Alexa Dragu. La compoziție, artista a colaborat cu Eduard Santha și Marius Pop, care s-au ocupat și de producție.

Tiltul piesei relatează scurt și la obiect, la nivel „macro”, cuvântul care a caracterizat cel mai bine lumea în ultimul an și jumătate – haos. Mai mult, la nivel „micro”, titlul si versurile cântecului sunt, de fapt, o introspecție ce se adresează persoanelor ce simt că nu fac parte din mulțime: „Sunt doar haos până la os / Care-i problema dacă văd cu susul în jos?”. Piesa „Haos” subliniază, deci, antitezele între două categorii de oameni – normalul si haosul – „Unii văd lumea, alții văd vid (…) Unii văd stele, alții văd vid”. Referitor la cântec, Alexa Dragu a declarat:

„Haosul sunt eu,
Asa am fost mereu,
Haos creator!
Când râd şi când mi-e dor.
O piesa pe care o iubesc,
E piesa mea protest,
Nu sunt, n-am fost ca restul
Îmi scriu singură textul.
Îl scriu din nebunie
Ce-a fost și ce o să fie.”

Mesajul piesei a fost adus la viață sugestiv prin artwork-ul realizat de Eliana Bogdan și lyric video-ul semnat Dorck.
La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală. În prezent, Alexa este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.