Dezvăluit în cadrul primului eveniment WitcherCon, Netflix a anunțat astăzi că The Witcher: Sezonul 2 va avea premiera vineri, pe 17 decembrie 2021.

Mult așteptata veste a fost prezentată în cadrul panelului „Deck of Destiny” la WitcherCon, alături de membrii distribuției Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M Khayisa și Paul Bullion, precum și alături de showrunnerul și producătorul executiv The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich.

Teaser art-ul pentru The Witcher: Season 2 – cu Henry Cavill în rolul lui Geralt of Rivia și cu Freya Allan în rolul prințesei Cirilla din Cintra -, a fost, de asemenea, lansat ca parte din anunțul surpriză, marcând doar începutul a cea ceea urmează să se desfășoare la WitcherCon.

Pentru a urmări streamingul live WitcherCon, vizitează:

Link pentru canalul de YouTube:

https://www.youtube.com/netflix

Link pentru canalul de Twitch:

https://www.twitch.tv/netflix

Urmărește paginile de Twitter și de YouTube The Witcher pentru a fi la curent cu toate noutățile anunțate la WitcherCon.

Despre THE WITCHER:

Bazat pe cea mai bine vândută serie de cărți fantasy, THE WITCHER este o poveste epică despre soartă și familie. Este povestea destinelor împletite a trei personaje din vasta lume a continentului, unde oamenii, elfii, vrăjitorii, gnomii și monștrii se luptă pentru a supraviețui și a prospera, și unde binele și răul nu sunt ușor de identificat.

Despre Sezonul 2:

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.