Noul trailer al filmului Extinct: Călătoriile Gogoșelelor este acum disponibil și în România, și poate fi vizionat aici:

 https://youtu.be/qoVNc8Q5m3Y

EXTINCT: CĂLĂTORIILE GOGOȘELELOR

Op și Ed sunt două animale adorabile în formă de gogoșă – FLUMMELS – care călătoresc accidental în timp din 1835 până în Shanghaiul modern. Acolo, ei descoperă traficul, grăsimile și mâncarea procesată, și, cel mai rău dintre toate, că flummeli sunt acum dispăruți. Depinde de această pereche bătăioasă să se salveze, să-și salveze speciile … și poate chiar să schimbe cursul istoriei.

Titlul: Extinct – Călătoriile Gogoșelelor

Release Date: 01.10.2021

Gen: Animatie, Family

Regizor: David Silverman​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Co- Regizor:Raymond S. Persi​ ​ ​

Scenariu: Joel CohenJohn Frink, Rob Lazebnik​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Musică: Mick and Michael Giacchino​ ​

Editor:Steven Liu

Grafică:Evgeni Tomov

Grafica Personajelor: Ryan O’Loughlin

Regizor de distributie: Linda LaMontagne

Senior VFX Supervisor: Markus Manninen​ ​ ​ ​

Regizor de animație: Jason Ryan

CG Supervisors: Cliff BrettCaine DickinsonStéphanie RoySteve Wigmore

Sunet: Skywalker Sound

Postproductie: Roush Media

OP și ED, flummeli frate şi soră, sunt două animale drăguțe, în formă de gogoșă, care trăiesc pe o insulă din Galapagos în 1835. Ed, un pesimist ursuz, dorește cu disperare să se integreze în comunitate, în timp ce Op, exuberantă, creează în mod constant haos fapt ce duce constant la marginalizarea lor de către comunitatea de flummeli. Când acțiunile impulsive ale lui Op ajung să distrugă pregătirile pentru viitorul Festival al Florilor, Op și Ed sunt alungaţi. Fără să se descurajeze, Op îl duce pe Ed pe partea îndepărtată a muntelui către zona interzisă în căutarea unor flori atât de minunate încât flummeli să îi lase să se alăture festivalului. Acolo, spre uimirea lor, descoperă o floare mare, misterioasă și strălucitoare care se deschide și, cu un puls magic, îi aspiră atât pe Op, cât și pe Ed. Cei doi se prăbușesc printr-un portal colorat al timpului și intră într-o casă din .. Shanghaiul modern.

În Shanghai, Op și Ed îl întâlnesc pe CLARANCE, un câine mic, adorabil. Clarance încearcă să-i ajute să înțeleagă unde și când se află și decide că îi va ajuta să se întoarcă. El îi duce la un muzeu unde cei doi descoperă spre groaza lor, că flummeli au dispărut în 1835 – imediat după ce ei au căzut în floarea timpului. Op și Ed își dau seama că trebuie să se întoarcă la 1835 și să-și salveze specia.

Clarance le oferă lui Op și Ed o altă „floare a timpului” cu care a experimentat proprietarul său, omul de știință, dr. Dr. Dr. Chung. Aceasta transportă trio-ul într-un loc care există în afara spațiului și a timpului – uimitorul terminal al Dr. Chung. Acolo, sute de flori ale timpului se conectează, fiecare ducând la diferite puncte din istorie. Din păcate, printr-un alt accident Op și Ed îl aruncă pe Clarance într-un portal iar câinele se pierde într-un loc și un timp necunoscut.

Nesiguri de ceea ce au de făcut, Op și Ed îi întâlnesc pe „EXTINCTABLES” – o familie de creaturi ciudate, dispărute, care trăiesc pentru totdeauna în siguranța Terminalului Timpului. Cu ajutorul lor, Op și Ed trebuie mai întâi să-l caute pe Clarance pentru a-și găsi drumul înapoi și a-i salva pe flummeli. Chiar și cu cearturile clasice dintre frate și soră, ei îl vor găsi pe Clarance în Antarctica din 1917, înlănțuit cu echipa de câini de sanie a lui Ernest Shackleton. Toți reușesc să revină în siguranță la Terminalul Timpului dar nu fără ca triceratopsul Extinctibil să fie rănit.

Din cauza impulsivei Op ultimul dinozaur aproape a fost a ucis! Ed este furios pe sora lui și în relația dintre cei doi se deschide o prăpastie uriașă. Dându-și seama că este vinovată, Op își propune, din păcate, să se întoarcă singură la casa ei din Galapagos din 1835 și să-i avertizeze pe ceilalți flummeli despre iminenta lor dispariție.

În Galapagos, Op încearcă să-i convingă pe flummeli despre tot ceea ce a văzut și despre faptul că toți sunt în pericol. Dar când Clarance ajunge în mod surprinzător pe insulă, el dezvăluie că el este motivul pentru care flummelii au dispărut. A călătorit înapoi în timp și a aruncat în aer insula pentru a împiedica adorabilii flummeli să devină cei mai buni prieteni ai omului în locul câinilor. Acum s-a întors să termine treaba definitiv. Se pare că orice speranță dispare pentru Op când … Ed și Extinctibiles apar pentru a salva ziua. Fratele și sora s-au reunit și s-au împăcat și, în cele din urmă, Op și Ed devin eroi în comunitatea lor de flummeli care vor continua să trăiască și astăzi printre noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.