TeddyBear lansează alături de Milan, piesa If You Had My Love, o piesă cântată, inițial, de Jennifer Lopez. Povestea piesei originale îl include chiar și pe Michael Jackson, acesta aflându-se în studio la prima audiție a instrumentalului. Și, chiar dacă i-a plăcut foarte mult, a simțit că negativul i s-ar putea potrivi mult mai bine unui alt artist… precum Jennifer Lopez 🙂

 

TeddyBear reprezintă un proiect nou, care își dorește să aducă un vibe fresh pe scena muzicii electronice din România și nu numai. Dorința lui cea mai mare? Muzica creată să iasă din toate tiparele cunoscute.

 

Evoluția muncii sale artistice l-a adus în lumina unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică. Este momentul lui. Este momentul TeddyBear.

 

Milan este o artistă cu un touch personal complet nou, care este caracterizată prin stilul unic pe care-l afișează. Muzica ei combină influențele de dark pop cu genuri muzicale diverse și diferite. Este apreciată de un public foarte activ, care o susține indiferent de context.

Două dintre cele mai populare piese ale sale sunt Regele Minciunilor, cu aproape 7 milioane de vizualizări, și Rewind, care a adunat peste 3 milioane de vizualizări. Suntem mai mult decât siguri că, în timpul carierei sale, Milan își va surprinde fanii cu o mulțime de stiluri diferite, colaborări și, de ce nu, melodii scrise de ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.