Site icon PLAYU.RO

Anglia s-a calificat în marea finală EURO 2020! PRO TV a fost lider absolut de audiență cu a doua semifinală!

O echipă care nu primise niciun gol și o echipă care după primele două meciuri din grupă părea deja eliminată. Așa arăta la prima vedere tabloul celei de-a doua semifinale de la EURO 2020. Aseară, nimic nu a mai contat, iar cele două au oferit un spectacol de neuitat pe care românii l-au urmărit, PRO TV fiind lider de audiență.

 

Meciul a început la ora 22:00 și le-a adus față în față pe Anglia și Danemarca, pe terenul englezilor, pe stadionul Wembley! Minutul 30 a adus prima mare surpriză a serii, Damsgaard deschizând scorul pentru Danemarca. Doar 9 minute mai târziu, tot danezii au marcat, dar în propria poartă, aducând egalarea pe tabela de marcaj prin autogolul lui Kjaer. Scorul a rămas 1-1 în timpul regulamentar, așa că meciul a ajuns în prelungiri, unde în minutul 102, Anglia a primit un penalty puternic dezbătut de către specialiștii în fotbal. Deși Kane a ratat lovitura de pedeapsă, acesta a reușit să marcheze la faza următoare, ducând scorul la 2-1 și calificând Anglia în marea finală la care visau!

 

Calificarea Angliei în finala EURO 2020 a fost lider de audiență în intervalul 22:00 – 24:36. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.8 puncte de rating și 42.9% cotă de piață, de patru ori mai mult față de locul 2 care avea doar 3.2 puncte de audiență și 10.9% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 12.2 puncte de audiență și 47.3% share, în timp ce locul 2 avea cifre de șase ori mai mari, înregistrând 2.2 puncte de audiență și 8.4% share.

 

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit meciul, iar în minutul de maximă audiență de la 22:45, peste 2.4 milioane de români se uitau la semifinală.

 

Finala: 2 echipe, un singur trofeu!

 

Au mai rămas doar câteva zile până la marea finală EURO 2020! Duminică, 11 iulie, de la ora 21:45, imediat după ceremonia de închidere, Anglia și Italia vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga trofeul! Sunt neînvinse și dornice să demonstreze că merită titlul de Campioană a Europei. Cine va câștiga? Aflăm doar la PRO TV!

 

Finala se poate vedea, în direct, de oriunde ați fi, la PRO TV și pe VOYO!

Exit mobile version