O echipă care nu primise niciun gol și o echipă care după primele două meciuri din grupă părea deja eliminată. Așa arăta la prima vedere tabloul celei de-a doua semifinale de la EURO 2020. Aseară, nimic nu a mai contat, iar cele două au oferit un spectacol de neuitat pe care românii l-au urmărit, PRO TV fiind lider de audiență.

 

Meciul a început la ora 22:00 și le-a adus față în față pe Anglia și Danemarca, pe terenul englezilor, pe stadionul Wembley! Minutul 30 a adus prima mare surpriză a serii, Damsgaard deschizând scorul pentru Danemarca. Doar 9 minute mai târziu, tot danezii au marcat, dar în propria poartă, aducând egalarea pe tabela de marcaj prin autogolul lui Kjaer. Scorul a rămas 1-1 în timpul regulamentar, așa că meciul a ajuns în prelungiri, unde în minutul 102, Anglia a primit un penalty puternic dezbătut de către specialiștii în fotbal. Deși Kane a ratat lovitura de pedeapsă, acesta a reușit să marcheze la faza următoare, ducând scorul la 2-1 și calificând Anglia în marea finală la care visau!

 

Calificarea Angliei în finala EURO 2020 a fost lider de audiență în intervalul 22:00 – 24:36. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.8 puncte de rating și 42.9% cotă de piață, de patru ori mai mult față de locul 2 care avea doar 3.2 puncte de audiență și 10.9% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 12.2 puncte de audiență și 47.3% share, în timp ce locul 2 avea cifre de șase ori mai mari, înregistrând 2.2 puncte de audiență și 8.4% share.

 

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit meciul, iar în minutul de maximă audiență de la 22:45, peste 2.4 milioane de români se uitau la semifinală.

 

Finala: 2 echipe, un singur trofeu!

 

Au mai rămas doar câteva zile până la marea finală EURO 2020! Duminică, 11 iulie, de la ora 21:45, imediat după ceremonia de închidere, Anglia și Italia vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga trofeul! Sunt neînvinse și dornice să demonstreze că merită titlul de Campioană a Europei. Cine va câștiga? Aflăm doar la PRO TV!

 

Finala se poate vedea, în direct, de oriunde ați fi, la PRO TV și pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.