INNA revine cu versiunea în franceză a single-ului ”Maza” cu Black M (Black Mesrimes), un rapper francez, cunoscut pentru proiectul Sexion d’Assaut.

 

Piesa a fost scrisă și produsă de Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA, versuri în franceză Alpha Diallo și face parte din albumul ”Heartbreaker”, care include 10 piese și care este lansat de artistă la finalul anului trecut.

 

INNA feat. Black M – Maza (French Version)

 

 

”Maza” are peste 7 milioane de vizualizări în mai puțin de 20 de zile de la lansare cu videoclip oficial.

 

INNA – Maza (Official Video)

 

 

”M-a entuziasmat feedback-ul super bun pe care ”Maza” îl are de la fani, așa că acum mă bucur să lansăm și versiunea în franceză cu Black M. Enjoy!”, a spus INNA.

 

INNA a avut un an super intens până acum cu multe lansări: o super colaborare cu Alok, DJ-ul numărul 5 în lume conform clasamentului DJMag pentru ”It Don’t Matter”, “Cool Me Down” feat. Gromee, DJ de top din Polonia. În urmă cu câteva zile, a lansat ”Summer’s Not Ready” cu Flo-Rida și Timmy Trumpet.

 

Flo-Rida – Summer’s Not Ready feat. INNA & Timmy Trumpet

https://www.youtube.com/watch?v=Zq4qjO5SENU

 

”Petrecerile verii pot începe cu această piesă pe care tocmai am lansat-o cu Flo-Rida and Timmy Trumpet! Hai să ne distrăm împreună, să ne bucurăm de vară! Este cea de-a doua mea colaborare cu Flo-Rida după ”Club Rocker” și prima piesă cu Timmy Trumpet, doi artiști pe care îi apreciez”, a spus INNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.