Stream „Wrecked”: https://Asculta.lnk.to/WreckedPR

Imagine Dragons, trupa premiaă cu multiple discuri de platina dar şi trofee Grammy, dezvăluie noul lor single „Wrecked”. În plus, formatia a anunțat sosirea viitorului lor album de studio, Mercury-Act 1, care va apărea pe 3 septembrie 2021.

Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru a crea Mercury-Act 1, un album sincer care abandonează versurile încărcate metaforic și, în schimb, îmbrățișează extremitățile emoționale, fără a reține nimic. Titlul se inspiră din cuvântul „mercurial”.

Single-ul „Wrecked” a fost scris de vocalistul Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman și a fost produs de Imagine Dragons.
Reynolds a început să scrie melodia la scurt timp după ce și-a pierdut cumnata, Alisha Durtschi Reynolds, în fața cancerului.

Era cea mai strălucitoare lumină. Un far de bucurie și putere pentru toți cei pe care i-a cunoscut. Trecerea ei bruscă m-a zguduit în moduri pe care încă nu sunt în stare să le exprim. Am fost cu ea și cu fratele meu când a trecut și a fost prima dată în viața mea când asistam la moarte în acest fel. Mi-a sigilat în minte fragilitatea vieții și finalitatea tuturor. L-am urmărit pe fratele meu înfruntând ceva ce nimeni nu ar trebui să facă. Dar am văzut și credința lui aducându-i speranță într-un viitor alături de ea. Nu pot decât să sper la fel „, spune Reynolds.
„Această melodie a fost modul meu de a face față tuturor, întrucât muzica a fost întotdeauna refugiul meu. Nemaifiind un bărbat cu credință fierbinte, pot doar să sper că ea o aude undeva, într-un loc unde este vindecată și nu mai are dureri. Acest cântec este dorința mea pentru o eternitate cu cei pe care îi iubesc
.”

Intimitatea emoțională a piesei „Wrecked” oferă o privire asupra a ceea ce fanii se pot aștepta de la Mercury-Act 1, primul material discografic al trupei de cand a lansat albumul „Origins”, in 2018.
Billboard venera faptul că recentele lansări, „Follow You” și „Cutthroat”, au marcat întoarcerea trupei „cu ambiție crescândă”. Single-ul „Follow You”, lansat pe 12 martie, a ajuns pe locul 1 atât în ​​topul Alternative Radio al Mediabase, cât și în clasamentul Alternative Airplay al Billboard. A marcat cea mai rapidă ascensiune a trupei în partea de sus a topului Billboard, depășind ascensiunea de șapte săptămâni pentru „Natural”, în 2018, și ascensiunea de opt săptămâni pentru „Believer”, în 2017. Videoclipul single-ului, cu Rob McElhenney și Kaitlin Olsonof din „It’s Always Sunny In Philadelphia”, a oferit fanilor o piesă vizuală, care a atras atenția presei. „Cutthroat” a fost lansat în acelasi timp cu „Follow You”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.