Alexandra Stan ne surprinde cu o nouă piesă în engleză, de data aceasta, în colaborare cu faimoasele surori DJ din Australia, NERVO. O piesă dance ideală pentru a da startul petrecerilor de vară cu ritmul ei fresh si vibe-ul de anii 80, care te invită fără doar și poate pe ringul de dans.
Piesa a fost scrisă de Liv și Mim, surorile NERVO, care au compus muzica alături de celebrul DJ și producător olandez-turc, Ummet Ozcan. Mix-ul și master-ul cântecului au fost relizate de Manuel Riva, care a mai colaborat în trecut cu Alexandra Stan pentru piesa „Miami”.

În piesă, Alexandra Stan cântă despre o „invitație” în lumea ei, mai precis despre o invitație de a da o șansă unei povești de iubire să se materializeze, chiar dacă succesul nu este garantat.

Videoclipul, plin de culoare și moțiune, realizat de BMABID, în regia Ralucăi Netca și cu Alex Chițu ca DoP, le are pe Alexandra Stan si surorile NERVO în prim plan. Alexandra apare însoțită și de un grup de dansatori pe parcursul clipului. Debutând cu un „prezentator” care le introduce pe artiste, videoclipul se mulează ca o mănușă pe vibe-ul piesei și transmite publicului nostalgia anilor 80.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Parăm Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri că „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști că Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.
Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 250.000.000 de ascultări pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. In acelasi timp, canalul de YouTube al artistei a depasit 1 milion de abonati.
În plus, Alexandra cucerește publicul şi prin melodiile lansate, dar şi prin videoclipurile pline de metafore. Recent, Alexandra a colaborat cu Nosfe, Sak Noel și Loz Tios pentru melodia „Tembleque”, iar în prima parte a anului 2021, Alexandra Stan a lansat un single în limba română, „Aleasă”, la un an distanță de hitul „Obsesii”, melodie care se regăsește în continuare în topul celor mai difuzate piese din România.

De la compozitoare la artiste și de la super fani la super staruri, primul duo de surori din muzica electronică, Mim și Liv NERVO au avut o ascensiune fabuloasă pe scena internațională, ajungând chiar în epicentrul acesteia. Acest duo dinamic, foarte talentat, este cel mai bine clasat printre femeile DJ la nivel global, fiind votat de către multitudinea de fani loiali pe poziția cu numărul 16 în importantul top al DJ Magazine – „Top 100 DJs”, în timp ce continuă să se claseze pe prima poziție ca singurele femei DJ din lume.
Surorile NERVO, originare din Autralia, au ajuns faimoase prin talentul de compozitie, realizand hit-uri pentru artiști precum Kylie Minogue, Ke$ha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki, Armin Van Buuren,and Miley Cyrus (Hannah Montana), printre mulți alții. Au primit si un premiu Grammy pentru piesa „When Love Takes Over”, a lui David Guetta în colaborare cu Kelly Rowland.

Lista lor de colaborări cu nume renumite este cea mai lungă și de invidiat într-o lume dominată de DJ bărbați. În plus, single-ul lor original „You’re Gonna Love Again” are milioane de vizualizări și single-ul lor din 2013 „Hold On” a ajuns pe primul loc în topul Billboard Club Play. Alte lansăre remarcabilă este „Not Taking This No More” (#1 în topul Beatport Electro House chart). Piesa lor, „Revolution”, în colaborare cu R3hab și Ummet Ozcan, a fost lansată pe 11 noiembrie 2020 prin Spinnin Records și s-a clasat pe prima poziție 3 săptămâni consecutive. Cu numeroase lansări de top, incluzând albumul de debut din 2015 „Collateral” și aprecieri din partea criticilor de specialitate, duo-ul NERVO este considerat unul dintre cele mai importante în ramura dance a industriei muzicale.

Recent, NERVO a lansat hit-ul lor viral, „Best Friend”, care a devenit piesa oficială a campaniei de lansare a unui telefon, a ajuns pe prima poziție la radio și pe iTunes, și are milioane de vizualizări pe YouTube și stream-uri pe Spotify. Mai mult, cântecul a fost folosit în filme, seriale, reclame și campanii publicitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.