Cel mai iubit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan și Dani, a adus astăzi marea și nisipul în platou și bucuria vacanței în casele telespectatorilor, pentru lansarea unei colecții cu totul speciale!

Începând de astăzi, liderii dimineților sunt mai aproape de fani chiar și în vacanță! Telespectatorii Super Neatza pot găsi de acum kitul care face vara cool în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile inspirate de cele mai urmărite emisiuni ale staţiei. Astfel, prosoape și șlapi de plajă, șezlonguri sau pahare perfecte de pus în bagajul de vacanță, toate au fost testate de Răzvan și Dani, dar și de către invitații lor speciali de astăzi – fetele de la Happy Dance, Mirabela Dauer, Andreea Olaru și Roxana Nemeș – în timp ce multiplul campion mondial la flair Luca Valentin i-a răsfățat cu demonstrații, dar și cu idei de băuturi răcoritoare, pentru o zi de vară toridă.

”A venit, în sfârșit, vara pe bune, așa că astăzi am dat drumul distracției și o vom ține așa până în septembrie, când vom fi la mare! Și, în sfârșit, avem și gama de produse marca Super Neatza, care pot fi găsite pe a1shop.ro! Avem șezlonguri, avem șlapi! Călcați pe Răzvan sau pe Dani! Avem genți de plajă și căni cu rotițe sau palete de plajă și prosopele. Probabil că anul acesta vor sta toate fetele la mare pe prosoape cu mine și Răzvan”, a glumit Dani Oțil. Gama de produse de vară face parte dintr-o ediție limitată dedicată sezonului estival, iar în următoarele zile, noi produse create special pentru fanii celui mai iubit matinal din România vor fi adăugate pe a1shop.ro.

Primul show reprezentat în magazinul online a1shop.ro a fost Chefi la cuţite, cel mai îndrăgit cooking-show din România, ajuns deja la finalul celui de-al nouălea sezon, iar gama de produse include obiecte utile în orice bucătărie, atent alese şi personalizate: ustensile şi accesorii de bucătărie, textile speciale, tigăi profesionale şi celebrul cuţit al chefilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.