Adalia a ales sa interpreteze “The Climb” datorita factorului motivational din piesa, factor care o inspira sa isi urmeze visul, oricat de greu ar deveni drumul spre el. Melodia vorbeste despre calatoria pe care fiecare din noi trebuie sa o parcurga pentru a ne atinge telurile, ea avand aceeasi importanta ca si telurile in sine.

La numai 13 ani, Adalia nu e straina de scenele mari de muzica, participand la ”Romanii au talent” si cantand, alaturi de Jessie J, pe scena Electric Castle.

In 2020, cariera sa artistica s-a diversificat si mai mult, Adalia primind rolul principal in musical-ul ”Matilda”. Printre pasiunile ei, se enumera pianul, coregrafia si songwriting-ul, ceea ce ne asigura ca evolutia sa va fi, cu siguranta, una fantastica si extrem de diversa.

,,Viata este o urcare, iar privelistea de sus este grozava –  clar vom fi fericiti, odata ce ne-am atins visele si obiectivele, dar in final, cand ai ajuns acolo sus, – it’s all about the climb! – iar momentele din timpul urcarii ti le vei aminti pentru totdeauna.” – Adalia despre mesajul piesei “The Climb”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.