Cu fiecare zi, numărul echipelor aflate în competiție scade, iar emoțiile cresc tot mai mult pentru cele rămase! Aseară, în direct la PRO TV și pe VOYO, s-au desfășurat ultimele două meciuri din etapa optimilor. Pe parcursul ambelor meciuri, spectatorii au trăit spectacolul cu sufletul la gură, PRO TV fiind lider de audiență.

 

De la ora 19:00, Anglia a intrat pe teren contra Germaniei, cu dorința de a continua parcursul bun arătat în grupe unde nu primiseră niciun gol. Statistica rămâne de partea englezilor și după acest meci, ei reușind o victorie cu 2-0, prin golurile marcate de Sterling și Kane în minutele 75 și 86. În fața propriilor suporteri și a unor susținători de gală precum David Beckham și Ed Sheeran, englezii au reușit calificarea în sferturi unde îi vor întâlni pe ucraineni.

 

Ultimul meci al optimilor a început la ora 22:00 și le-a pus față în față pe Suedia și Ucraina. Deși au deschis scorul în minutul 27 prin Zinchenko și păreau favoriți, ucrainenii s-au văzut egalați înainte de pauză, în minutul 43 prin golul lui Forsberg. Scorul de 1-1 s-a menținut până la final și a dus meciul în prelungiri. În chiar ultimul minut al prelungirilor, 120+1, Dovbyk a reușit lovitura de grație și a dus Ucraina în următoarea etapă cu scorul de 2-1.

 

Victoria obținută de Anglia în fața Germaniei a fost lider de audiență în intervalul 19:00 – 20:51. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 36.8% cotă de piață, mai mult decât dublu față de locul 2 care avea doar 3.4 puncte de audiență și 14.2% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 7.4 puncte de audiență și 38.5% share, în timp ce locul 2 avea 3.0 puncte de audiență și 15.7% share.

 

Ultimul meci din optimi, dintre Suedia și Ucraina, a fost, de asemenea, lider de audiență! Disputa a înregistrat 9.1 puncte de rating și 31.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, cifre de peste două ori mai mari față de televiziunea de pe poziția secundă care avea 4.1 puncte de rating și 14.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:00 – 24:34, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.9 puncte de audiență și 31.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 2.7 puncte de rating și 10.8% share.

 

 

 

 

Vineri seara începe etapa sferturilor!

 

Cu doar 8 echipe rămase în lupta pentru titlul de noua Campioană a Europei, meciurile devin tot mai dure. Vineri, de la ora 19:00, Elveția va întâlni Spania și va încerca o nouă victorie surprinzătoare care să-i ducă în penultima etapă a competiției. De la ora 22:00, Belgia și Italia, două mari favorite la titlu, vor lupta pentru un loc în semifinale.

 

Meciurile fără egal pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, la PRO TV și pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.