Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei Antena 1 şi le propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

După #varacu100dezile, #varacu100defilme sau #varacu100deprieteni, în care a fost alături de telespectatori prin acțiuni desfășurate cu și pentru ei la cele mai tari evenimente, în parcuri, pe plaje, la piscină, pe pământ sau în aer, Antena 1 a continuat promisiunea de a fi „mereu cu tine” prin declinarea, în cea de-a cincea ediţie a campaniei în #varacu100deidei.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în a împărtăși ideile lor pentru a avea o vară cu adevărat minunată. Așadar, prezentatorii Observator Antena 1, echipa matinalului de la Super Neatza, Mirela Vaida, Simona Gherghe, jurații Stand-Up Revolution, echipa iUmor sau protagoniștii serialului Adela sunt doar câțiva dintre cei care pun la bătaie idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Noua campanie a stației a fost dezvoltată intern de către Antena Group şi Dream Film Production. Din echipă fac parte:

Producător General – Ştefan Soare

Regizor  – Adrian Tapciuc

DOP – Dan Pădure

 

Echipa de creaţie Antena Group:

Copy: Bogdan Pleşa, Andrei Fodolică, Radu Cimpoeşu (Head of Copy)

Design: Cristi Mare, Radu Bogdan Crizze (Head of design)

Animaţie: Cristian Scărlătescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.