Da volumul mai tare si asculta noua piesa by NA-NO, Switch It Up! Na-No este un producator si DJ stabilit in Constanta. Pasiunea sa pentru muzica  si-a spus cuvantul in urma cu 11 ani si, tot atunci, au aparut si primele lui productii muzicale. Admiratia pentru muzica tech house si pentru artisti ca Hardwell, Pierce Fulton si Nicky Romero se poate resimti in aproape fiecare track produs de NA-NO.

 

Switch it up este o piesa la care tin mult, pe care am facut-o cu ceva timp in urma si pe care mi-am dorit sa o lansez. Am simtit nevoia de o rasturnare de situatie, de ceva fresh & new. Switch it up este acea rasturnare de situatie pe care o asteptam” spune Na-No.

In 2017, NA-NO a lansat primul sau remix oficial: “My Favourite Man” (Irina Rimes), urmand ca in 2018 sa-si creeze propriul label muzical, acesta fiind doar inceputul. Au urmat 15 lansari, printre care si remixul pentru “Nu Stii Tu Sa Fii Bărbat” feat. Nesco (Irina Rimes), remix care a strans peste 300,000 de stream-uri pe Spotify. Anul 2019 a venit cu 7,000,000 de stream-uri pe Spotify pentru remixul piesei “Bleu Chanel” (Aria), 5 milioane de vizualizari pe YouTube si top #150 pe Shazam, global.

 

Intre timp, NA-NO a devenit artist Roton Music si drive-ul lui pentru productia muzicala se face tot mai auzit. Artistul are deja peste 150,000 de ascultatori lunari pe Spotify, mai multe lansari rezultate din colaborarea cu Roton Music si este gata sa-si faca loc in playlist-ul fiecarui iubitor de muzica electronica din toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.