Arhitecții de la Visuri la cheie au început filmările și au renovat deja primele locuințe din acest sezon. Pe lângă frumusețea și impactul vizual al amenajărilor, colegii nostri reușesc, prin crearea diferitelor artificii care fac diferența, să folosească spațiile din fiecare încăpere astfel încât, la final, să fie o locuință funcțională care să pară mai spațioasă.

 

La filmările din sezonul 8 a fost și Adrian Nartea, actorul principal din serialul VLAD, care se află în plină renovare acasă. A profitat de ocazie și i-a cerut Cristinei Joia câteva sfaturi pentru amenajarea holului. Își dorește un spațiu primitor, care să nu pară încărcat, dar totuși să poată susțină nevoile familiei sale.

 

„Trebuie să-mi renovez holul – cu tot ce înseamnă cuier. Cum fac, la ce trebuie să mă gândesc prima dată? Pentru că o să am o grămadă de haine…”, a spus actorul.

 

„Trebuie să încerci ca mobilierul să fie compact și să fie pe nuanțe deschise, spațiul să pară fluid ca tu să nu ai senzația de aglomerare. Deși ai foarte multe lucruri, trebuie să le închizi în mobilier. Chiar dacă nu e un spațiu foarte generos, încearcă să-l luminezi, poate pui accentul pe un pendul care coboară. În momentul în care ai un dulap în spate, eu mă uit la designul acelui pendul. Trebuie să încerci să ascunzi toate lucrurile și să pui accente. Joacă-te cu oglinzile – ele măresc spațiu. Poți să mergi pe o oglinză bronze, nu clară ca la baie, pentru că e un pic mai elegantă,” l-a sfătuit designerul Visuri la cheie.

 

Întreg materialul cu sfaturile designerului Cristina Joia este disponibil pe: https://visurilacheie.protv.ro/diy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.