Ron May, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști ruși, lansează noul single – ”Desire”. Artistul este un reprezentant foarte cunoscut în lumea muzicii house de toți pasionații acestui gen muzical din întreaga Europă.

Succesul și relevanța sa în Industria Muzicală este dată de faptul că, fără excepție, toate lansările sale au reușit să intre în Top 100 pe platforma Beatport, piesa ”No Jazz” reușind performanța de a sta 12 săptămâni pe locul #1 în Beatport House Chart.

”Când am scris piesa, m-am gândit la nevoia oamenilor de evadare din grijile de zi cu zi. Piesa reprezintă o fuziune între emoțiile puternice pe care le simțim cu toții când iubim și dorința de a dansa pe ritmurile house ale piesei.”

Pentru această lansare, nume precum Roman Gladilin, Ron May, Nika Prokopjeva sau Nika Marula au compus versurile și linia melodică.

Piesele artistului rus au reușit să bucure sute de mii de oameni de peste tot din lume, orașe precum Miami, Ibiza, Tokyo sau New York vibrând pe ritmurile house ale muzicii sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.