În curând, în Gradina Casei Universitarilor din București va avea loc  Beauty Focus in The Garden . Mai exact, sâmbătă și duminică, pe 26 și 27 iunie. Accesul este liber și dincolo de ocazia pe care o aveți de a descoperi peste 20 de branduri de cosmetice atent selectate ori de a participa la sesiuni de make-up susținute live de makeup artiști consacrați sau de a cunoaște oameni frumoși și talentați din comunitatea beauty, la un prosecco, aveți prilejul să faceți o faptă bună donând cărți sau rechizite pentru copiii defavorizați dintr-un sat românesc.

 

Noi credem că fiecare copil merită o poveste. Iar în România sunt mulți copii pentru care poveștile nu au fost nici scrise și nici spuse. Tableta, PC-ul, device-urile care, pentru mulți dintre copiii noștri au devenit aproape extensii ale propriilor brațe sau minți, pentru acești copii sunt doar niște cuvinte. Însă poveștile tipărite sunt cele care îi vor împinge pe acești copii mai puțin norocoși să viseze și să le dea aripi. Așa s-a născut și ideea campaniei Dăruiește Bookurie care însoțește, la pas mărunt, evenimentul Beauty Focus in The Garden organizat în acest week-end la Casa Universitarilor din București. “ – spune Isabela Vasile, Rouge Media, organizator.

 

Și tu poți să dai aripi unui copil, și să faci o fapta mare… donând o carte sau orice alt lucru mic din categoria rechizitelor pentru copiii școlari dintr-o comunitate defavorizată a României.

 

Campania se desfasoara pe toata  perioada Beauty Focus in The Garden, program 11.00 – 18.00., Info : 0724 509 345, office@rougemedia.ro, www.cosmobeauty.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.