SATRN s-a săturat de toate petrecerile proaste! Ce mesaj vrea sa transmită artistul?

SATRN a pregătit noi proiecte pe timpul pandemiei și este gata să le prezinte lumii! Prima lansare este <<Left Me Home>>, al 4-lea single oficial!  Piesa are un sound cool și fresh, și vorbeste despre toate experiențele neplăcute pe care le-am trăit cu toții la party-uri nereușite!

‘’Am scris această piesă într-o dimineață, după o petrecere lame la care am participat si am cântat. A fost o experiență destul de rea deoarece nu am reușit nici cum să mă conectez cu publicul, pentru că simțeam cum își doresc sa le cânt manele :)). A fost un love-hate relationship, mai mult hate ‘’, spune Vlad Alecu, pe numele său real.

‘’Am ajuns acasă la 7 dimineața, epuizat, și mi s-a parut cool să scriu o piesă despre cât de prost m-am distrat acolo, și cum mi-aș fi dorit eu să fi fost. Am produs și înregistrat piesa într-o forma basic, în GarageBand pe telefon inițial, dar am transformat-o într-o “piesă adevarată” dupa luni de zile de lucru. ‘’ , ne spune artistul.

Piesa are un sound ușor mai agresiv față de lansările precedente, dar păstrează culorile R&B specifice stilului său. Bass-ul este tras live de Dalto Ionescu, care a facut o treabă grozavă și a dat o altă dimensiune sound-ului.

‘’Am lucrat la muzică și versuri cu KLYDE (Claudiu Nergheș), și a fost produsă la studioul nostru independent DarkViolet Records, iar vizualiser-ul este realizat de art director-ul nostru Diana Duhomnicu.  Îmi place să fac lucruri originale, pe care eu le-aș asculta și care să exprime ce e în sufletul meu, chiar daca sunt idei mai greu de digerat. ‘’, concluzioneaza SATRN

 

<<Left Me Home>> este disponibilă pe toate platformele digitale și pe canalul de YouTube al artistului.

O piesa energică în care cu siguranță se va regăsi toată lumea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.