R3HAB si Kelvin Jones au track-ul perfect pentru o plimbare prin oras in timpul noptii. Piesa este diferita de ceea ce ne-a obisnuit R3HAB, fiind foarte minimalista, completandu-se perfect cu vocea lui Kevin Jones. Dupa ce DJ-ul cu origini marocane a colaborat cu Luis Fonsi si Sean Paul pentru piesa, “Pues”, acesta incearca o directie noua prin “Downtown”.

Kelvin Jones a declarat ca cei doi artisti si-au imaginat o plimbare prin New York, iar baza minimalista a piesei este exact opusul la ceea ce intampla in aceasta era. Cu toate acestea, piesa este foarte catchy si are un vibe pentru o noapte tarzie de vara.

R3HAB a spus despre piesa ca este inspirata din melodiile clasice de club. Cei doi artisti au vrut sa imprime melodiei magia noptii petrecute in oras alaturi de prieteni, dansand pana cand nu te mai tin picioarele.

R3HAB este un producator si DJ cu origini marocane si olandeze. A devenit cunoscut in lumea muzicii dupa ce a remixat piesa „Give Me Everything” a lui Afrojack. Melodiile „All Around The World (La La La)” si „Lullaby” au acumulat peste 600 milioane de stream-uri, iar colaborarile cu ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson si Olivia Holt au demonstrat faptul ca R3HAB este unul dinre cei mai talentati DJ si producatori din industrie. R3HAB continua sa evolueze experimentand toate genurile muzicale, de la hip-hop la pop, lucrand cu artisti din toata lumea.

Kelvin Jones este un artist ce a cumulat milioane de stream-uri pe Spotify si YouTube, avand peste 3 milioane de ascultatori lunari pe Spotify, piesele lui fiind certificate atat cu discuri de aur, cat si de platina. Cele mai recent melodii, “Pillow”, “Don’t Let Me Go” si “Love To Go”, impreuna cu Lost Frequencies si Zonderling, au avut un mare succes. “Don’t Let Me Go” a ajuns in Top 10 in Germania, iar “Love To Go” in Top 2, fiind certificata cu discul de aur in Olanda si cel de platina in Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.