Ce mod mai bun de a ne pregăti pentru weekend decât o dimineață alături de cea mai tare gașcă a verii? Gașca Vorbește Lumea a pregătit o super ediție și o mare surpriză! Cele patru fete, Viviana, Sore, Theo și Veve și-au unit forțele și le-au pregătit celor de acasă o melodie care a făcut istorie! În baza negativului de la Adi Ordean, simpaticele prezentatoare au înregistrat piesa ASIA – Sună periculos și au interpretat-o cu energia care le caracterizează.

 

Încântată de această colaborare, Veve spune: ”Mi se pare genial ca într-o emisiune să fie patru gagici care se pricep la cântat și fac chestii împreună. Îmi place super mult, mă distrez și dacă se va putea să mai facem alte momente de genul, aș fi mai mult decât încântată. Să lucrezi cu fetele e mișto și cred că am fi putut forma un VTVS foarte mișto! A fost fun. Să mai facem!”

 

”Am pregătit un moment care, cu siguranță, va rămâne în istoria Vorbește lumea! Suntem patru fete frumoase și talentate, rețeta perfectă pentru o trupă de succes. Acum să vedem si ce părere va avea Cove și dacă va susține inițiativa noastră. Oricum noi ne-am distrat foarte tare repetând pentru acest moment, iar eu am retrăit emoțiile dintr-un studio. Nu am mai înregistrat o piesă de prin clasa a șaptea, însă Veve, ca o bună profesoară ce este, m-a ghidat și m-a sfătuit. Rezultatul final e foarte fain și sperăm să vă placă!”, a completat Viviana.

 

Despre surpriza pregătită celor de acasă, Theo a spus: ”Mi se pare o provocare foarte mișto care ne leagă. Ne-a ajutat mult să ne gândim una la cealaltă când am înregistrat melodia, nefiind toate, în același timp, în studio. A fost ceva care ne-a binedispus și de care ne-am ocupat pentru că ne-am dorit și ne făcea plăcere”.

 

Pentru Sore a fost motiv de dublă bucurie: a cântat alături de colegele ei și toate patru au purtat haine din cea mai recentă colecție a ei! Despre colaborare a ținut să precizeze că a acceptat-o pe loc: ”Daaa, mi s-a părut o idee foarte tare și funny în același timp. E una dintre piesele pe care le asociez cu perioada copilăriei și chimia dintre noi patru este foarte puternică, așa că a împărți scena și muzical mi s-a părut extrem de firesc”. Cât despre faptul că fetele au purtat haine din colecția ei, Sore a adăugat: ”mă bucur atât de tare că fetele s-au regăsit în noua mea colecție.. e o confirmare a faptului că a avea multiple pasiuni nu e deloc greșit, e nevoie de curaj și consecvență”.

 

Nu ratați, de luni, de la 10:30, noi surprize și provocări lansate de gașca verii de la Vorbește Lumea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.