Tuturor ne-au lipsit serile de vară cu prietenii, apusurile de soare și briza mării, motiv pentru care PAX, alături de The Motans, lansează piesa ”Vara în care m-ai găsit”, un imn al zilelor însorite de vară.

Videoclipul piesei a fost filmat în aproprierea mării, atmosfera clipului fiind una cât se poate de autentică și de reală. Cadrele trase pe set sunt perfecte pentru a portretiza momentele unice și esența zilelor de vară.

”M-am bucurat enorm să lucrez cu bunul meu prieten, Denis. Piesa este rezultatul unor sesiuni intense în care tot ce ne-am dorit a fost să reușim să transmitem oamenilor bucuria verii, a nopților petrecute alături de prieteni și a răsăritului de soare de la mare unde uiți de toate grijile și te bucuri de prezent.”, spune PAX.

 

Piesa a fost compusă de PAX și Denis Roabeș, producția finală fiind semnată de talentatul producător PAX.

”A fost o reală plăcere să lucrez cu PAX pentru această piesă. Când aveam sesiunile de studio ne-am dat seama că vrem să lucrăm la o piesă care să transmită oamenilor fix starea noastră de bine pe care o avem atunci când ne vedem. Și cum poți să te simți mai bine dacă nu în zilele de vară, cu prietenii, în drum spre mare.”, spune Denis Roabeș.

Videoclipul a fost relizat de către Loops Production, regizorul fiind Tranda, iar DOP Paul Tatcu.

PAX este un talentat DJ, cântăreț și producător. A început să cânte încă din copilărie și s-a îndrăgostit de clape, progresând rapid în lumea compoziției muzicale. S-a remarcat și în zona mainstream, lucrând cu artiști internaționali și având melodii în heavy rotation la radio și în cluburi. PAX este un artist-cameleon care și-a dezvoltat propriile proiecte indie, având turnee prin toată lumea. Viky Red, omul din spatele proiectului PAX, a lucrat la producția piesei ”Rampampam”, piesă ce se află pe poziția #12 în topul Shazam Global și, totodată, el este omul din spatele single-ului ”Amnesia”, piesă ce a reprezentat în cadrul Concursului Eurovision 2021.

The Motans este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului. Printre cele mai cunoscute lansări ale artistului se numără și ”Povestea unui naufragiat”, ”JACKPOT”, ”Versus” sau ”August”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.