Soarta Pământului stă în balanță. Singurii care ne pot salva sunt războinicii cu semnul dragonului, în marea luptă cunoscută de secole sub numele de Mortal Kombat. Luptătorii tăi preferați îți spun „Vino aici! ”Mortal Kombat, din 16 iunie în cinematografele din România.

 

Pentru fanii Mortal Kombat, titlurile jocurilor Mortal Kombat 11 si Mortal Kombat 11 Ultimate sunt disponibile in retelele magazinelor partenere din retail.

 

Noua aventură cinematografică explozivă „Mortal Kombat”, inspirată de franciza blockbuster de jocuri video care s-a bucurat recent de cea mai reușită lansare a jocului video din istoria sa, Mortal Kombat 11, va fi adusă pe marile ecrane, de New Line Cinema, din 16 iunie 2021.

Filmul este regizat de premiatul producator australian, Simon McQuoid, marcând debutul său în regie și este produs de James Wan (filmele universului „The Conjuring”, „Aquaman”), Todd Garner („Into the Storm”, „Tag”), McQuoid și E. Bennett Walsh („Men in Black: International”, „The Amazing Spider-Man 2”).

În „Mortal Kombat”, luptătorul MMA Cole Young, obișnuit să ia bătaie pentru bani, nu știe de moștenirea sa – sau de ce împăratul Lumii Exterioare, Shang Tsung, și-a trimis cel mai bun războinic, Sub-Zero, un Cryomancer din altă lume, să-l vâneze pe Cole. Temându-se de siguranța familiei sale, Cole pleacă în căutarea lui Sonya Blade la sfatul lui Jax, un maior al Forțelor Speciale care poartă acelaşi dragon ciudat cu care s-a născut Cole. Curând, el se găsește la templul lordului Raiden, Zeul Tunetului, protectorul Pământului, care acordă sanctuar celor care poartă semnul. Aici, Cole se antrenează cu războinicii experimentați Liu Kang, Kung Lao și mercenarul necinstit Kano, în timp ce se pregătește să stea alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva dușmanilor din Lumea Exterioară, într-o luptă cu mize mari pentru univers. Dar Cole va fi împins suficient de tare pentru a-și debloca arcanele – imensa putere din interiorul sufletului său – la timp pentru a-și salva nu numai familia, ci pentru a opri Lumea Exterioară odată pentru totdeauna?

Distribuția internațională diversă reflectă natura globală a brandului, selecţia de talente acoperind lumile filmului, televiziunii și artelor marțiale. Ansamblul include Lewis Tan („Deadpool 2”, „Wu Assassins” de Netflix) în rolul lui Cole Young; Jessica McNamee („The Meg”) în rolul Sonya Blade; Josh Lawson („Bombshell”) în rolul lui Kano; Tadanobu Asano („Midway”) ca Lord Raiden; Mehcad Brooks („Supergirl” TV) ca Jackson „Jax” Bridges; Ludi Lin („Aquaman”) ca Liu Kang; cu Chin Han („Zgârie-nori”) ca Shang Tsung; Joe Taslim („Star Trek Beyond”) ca Bi-Han și Sub-Zero; și Hiroyuki Sanada („Zgârie-nori”) ca Hanzo Hasashi și Scorpion. De asemenea, sunt prezentate Max Huang în rolul lui Kung Lao; Sisi Stringer ca Mileena; Matilda Kimber în rolul Emily Young; și Laura Brent în rolul Allison Young. McQuoid a regizat după un scenariu de Greg Russo și Dave Callaham („Wonder Woman 1984”), dintr-o poveste de Oren Uziel („Mortal Kombat: Rebirth”) și Russo, bazată pe jocul video creat de Ed Boon și John Tobias. Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Jeremy Stein și Larry Kasanoff au fost producători executivi.

Aducând brandul extrem de popular pe marele ecran, McQuoid a condus o echipă de cineasti australieni și americani, inclusiv directorul de fotografie Germain McMicking („True Detective”, „Top of the Lake: China Girl”), designerul de producție Naaman Marshall („Underwater , „„ Servitor ”), editori Dan Lebental („ Spider-Man: Far From Home ”) și Scott Gray („ Top of the Lake ”,„ Daffodils ”), supraveghetorul efectelor vizuale Chris Godfrey („ Hacksaw Ridge ”) și designerul de costume Cappi Ireland („Leul”, „The Rover”). Muzica este a lui Benjamin Wallfisch („Blade Runner 2049”, filmele „IT”).

New Line Cinema prezintă o producţie Atomic Monster / Broaken Road Production, „Mortal Kombat”. Filmul va fi lansat în cinematografe pe 16 iunie 2021 și distribuit în întreaga lume de Warner Bros. În România filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

Trailer Youtube: https://youtu.be/514I7JjfNrA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.