„Culture III” este al patrulea album de studio al trio-ului american de hip hop Migos. Albumul prezintă apariții de la Drake, Cardi B, Polo G, Future, Justin Bieber, Juice Wrld, Pop Smoke și YoungBoy Never Broke Again. Materialul preceda albumului lor din 2018, Culture II, și servește drept concluzie a trilogiei lor, „Culture”.

Pe 22 mai 2020, Migos a lansat single-ul principal al albumului, „Need It”, cu rapperul american YoungBoy Never Broke Again. Piesa a atins locul 62 in Billboard Hot 100. Este produs de Buddah Bless, iar ideoclipul a avut premiera pe 20 august 2020. „Need It” a acumulat pana acum peste 94.3  milioane de stream-uri pe Spotify si peste 56 milioane de vizualizari pe YouTube. Pe 14 mai 2021, trio-ul a lansat „Straightenin” ca al doilea single, prima lor lansare în mai puțin de un an. Piesa a atins numărul 38 pe Billboard Hot 100 si a fost produsă de DJ Durel, Atake, Sluzyyy, Slime Castro, Nuki și Osiris. „Straightenin” a acumulat pana la momentul lansarii albumului peste 94 milioane de stream-uri si peste 56 de vizualizari pe YouTube.

Albumul a debutat pe primul loc in peste 20 tari, fiind si in Romania pe primul. In ziua lansarii, Migos a lansat si videoclipul piesei „Modern Day”. Pentru promovarea albumul, piesa „Avalanche”  a fost interpretata la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, lansand apoi si videoclipul oficial al piesei.

Migos a sustinut in ziua lansarii un concert cu holograme in mai multe orase din SUA: Miami, Los Angeles, Las Vegas si Atlanta.

„Culture” este unul dintre cele mai de succes trilogi din istoria hip-hop-ului. Primul album a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si a primit doua nominalizari la Gramy pentru: „Best Rap Album” and “Best Rap Performance”. Piesa, „Bad And Boujiee”, a ajuns pe primul loc in Billboard Hot 100. „Culture II” a debutat tot pe primul loc in Billboard Hot 200 si a fost certificat cu doua discuri de platina in SUA. Totodata, dupa 54 de ani, Migos a egalat recordul celor de la The Beatles, pentru cele mai multe piese simultane in Billboard Hot 100.

Pana la acest moment, Migos a acumulat peste 25 de miliarde stream-uri si peste 68 miliarde de vizualizari pe YouTube. Grupul este singurul din istoria BET Awards, ce a reusit sa obtina de 4 ori premiul „Best Group”.

Dupa 3 ani, Migos a lansat „Culture III” si nu a dezamagit, cultura este a lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.