Noua piesa a Claudiei aduce in prim-plan iubirea, speranta si puterea unui zambet. Versurile reprezinta sprijinul de care ai nevoie atunci cand suferi. Sunt instrumentul cu ajutorul caruia poti invinge orice obstacol si poti spera din nou.

“Perfecta nimanui” reprezinta mai mult decat o piesa. “Este o stare prin care fiecare om a trecut sau va trece, intr-o anumită perioada a vietii. Am scris aceasta piesa cu sufletul si vreau sa ii multumesc echipei mele incredibile de la Roton, care a dat viata unei povesti frumoase” sustine Claudia.

 

Claudia este un muzician complet, fiind pianist, compozitor si producator. Calatoria ei muzicala a inceput la varsta de 5 ani cand a primit cadou un pian. De atunci, a avut recitaluri in numeroase tari, muzica ei fiind ascultata din SUA pana in China si Sudan. Cu un doctorat la pian, Claudia si-a trait visul si a produs piese pentru diversi artisti romani. Este inspirata de orice, de la povestile oamenilor, pana la momentele pe care le petrece in blocajul rutier, unde isi scrie majoritatea pieselor.

 

 

Compozitori: Claudia Suteu

Editor: Roton Music Publishing

Casa de discuri: Roton Music

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.